bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Четверта щорічна міжнародна наукова конференція «Парламентські читання»
24.10.2014

Лабораторія законодавчих ініціатив у співпраці з Факультетом правничих наук і Факультетом соціальних наук та соціальних технологій Національної університету “Києво-Могилянська академія”, а також з Кафедрою парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України проводить Четверту щорічну міжнародну наукову конференцію «Парламентські читання», присвячену проблематиці парламентаризму. Цьогорічна конференція відбудеться 21 листопада 2014 року в м. Києві. Прийом робіт для участі триває до 17 листопада 2014 року. 

Конференція є частиною проекту, що реалізує ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичність». Програма «РАДА», що виконується Фондом Східна Європа, сприяє становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу.

Ініціатива покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців і представників академічних кіл до проведення наукових досліджень з парламентаризму у таких сегментах, як представницька та законодавча функції парламенту, його контрольні повноваження, внутрішня структура та організація, статус члена парламенту, участь громадськості у законодавчому процесі, взаємозв’язок з партійною системою та виборчим процесом, депутатська етика, налагодження співпраці депутатів з виборцями тощо. 

У межах заходу передбачається: (і) проведення змістовної дискусії та публікації збірки наукових робіт за результатами конференції, (іі) включення найкращих робіт до інформаційно-аналітичного видання Лабораторії законодавчих ініціатив – журналу «Часопис «ПАРЛАМЕНТ» (розповсюджується серед бібліотек провідних університетів та наукових установ, аналітичних центрів, а також народних депутатів України).
 
Організатори запрошують до участі вітчизняних науковців (зокрема, викладачів, аспірантів та студентів старших курсів), а також представників інших країн. Заповнені аплікаційні форми та авторські наукові роботи мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected] до 17 листопада 2014 року (включно).

Вимоги до наукових робіт та відбір учасників (робота має бути ОБОВ’ЯЗКОВО оформлена у відповідності до зазначених вимог; формат роботи також буде врахований відбірковою комісією):

- тема роботи має відповідати проблематиці наукової конференції;
- оформлення тексту – у Microsoft Word для Windows;
- обсяг роботи не повинен перевищувати 20,000 знаків з пробілами;
- поля: верхнє, нижнє, праве –15мм, ліве – 20мм;
- шрифт – Times New Roman, кегль – 14; інтервал між рядками – 1,5;
- оформлення роботи (анотація, ключові слова, список літератури/джерел) має відповідати вимогам ВАК;
- назва файлу в електронному варіанті повинна містити прізвище автора в англійській транслітерації;
- робочі мови: українська, англійська, російська.
 
Відбір робіт для публікації здійснюватиме комісія, що складатиметься з представників Лабораторії законодавчих ініціатив, викладачів Факультету правничих наук і Факультету соціальних наук та соціальних технологій Національного університету «Києво-Могилянська академія», а також Кафедри парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України. Щодо детальнішої інформацію про програму та місце проведення конференції учасники будуть повідомлені після завершення відбору наукових робіт. 
 
Умови участі:
Надіслати заповнену форму учасника конференції та авторську роботу.
Для учасників конференції не передбачаються відшкодування за проїзд та проживання, однак організатори сприятимуть у наданні місць для поселення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.