bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл: «Виборчі права вимушених переселенців. Як їх реалізувати?»
07.10.2014

07 жовтня 2014 року о 10.30 год. в приміщенні Тернопільського прес-клубу відбудеться  круглий стіл на тему: «Виборчі права вимушених переселенців. Як їх реалізувати?», який проводиться в рамках  інформаційно-просвітницької кампанії «Кожен голос важливий», зініційованої Всеукраїнською громадською організацією «Центр підтримки громадських ініціатив» спільно із ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування» в рамках проекту «Підвищення рівня прозорості державного реєстру виборців України» за підтримки  уряду Канади.

 Метою проведення круглого столу є обговорення проблем, пов’язаних із реалізацією виборчого права вимушених переселенців із зони АТО та тимчасово окупованої території Криму.

Для участі в круглому столі запрошені представники відділів ведення Державного реєстру виборців , обласного Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням тимчасово переселених громадян, Державної міграційної служби України в Тернопільській області, Державної служби України  з надзвичайних ситуацій  в Тернопільській області, Департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА, Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА,Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, політичних партій, кандидатів у депутати, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, громадських організацій, благодійних фондів, які займаються допомогою тимчасово переселеним громадянам, юристи,  волонтери, журналісти, вимушені переселенці, тощо.               

 За додатковою інформацією можна звернутись до координатора програми в Тернопільській області Ігоря  Процика  за тел. 063 4546661

Контакти

  • Ігоря Процика
  • 063 4546661

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.