bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Пошук механізмів дотримання та виконання Етичного кодексу водіїв»
04.09.2014

З метою підвищення рівня культури, комфорту та безпеки пасажирських перевезень таксі та маршрутних таксі, підвищення відповідальності водіїв та покращення якості пасажирських перевезень у м. Луцьк у 2013 році розробили Етичний кодекс водія таксі та маршрутного таксі.

Після тривалих обговорень 27 червня 2013 року 42-ю сесією Луцької міської ради прийняли рішення про затвердження відповідного документу та доручили управлінню транспорту та зв’язку довести до відома всіх перевізників міста інформацію про затвердження «Етичного Кодексу водія таксі та маршрутного таксі» з метою ознайомлення та дотримання їх водіями норм та принципів даного документу.

У п’ятницю, 5 вересня 2014 року, о 12:00 в приміщенні коворкінг-центру «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі, 27, 4 поверх) відбудеться круглий стіл-обговорення на тему «Пошук дієвих механізмів дотримання та виконання Етичного кодексу водія таксі та маршрутного таксі».

Під час зустрічі обговорюватимуться стан виконання перевізниками та водіями маршрутних таксі норм документу та напрацьовуватимуться подальші кроки та механізми, що розширюватимуть можливості громадського контролю за дотриманням норм даного кодексу.

До участі запрошені заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, представники громадського сектору, що працювали над розробкою документу та засоби масової інформації. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.