bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Стан та перспективи розвитку інфраструктури регіонів України»
21.07.2014

Регіональне Представництво Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні у партнерстві з Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень і Асоціацією регіональних аналітичних центрів проводить круглий стіл із оцінки стану та перспектив розвитку інфраструктури регіонів України.

Мета заходу -  привернути увагу до питання регіональної інфраструктури, її оцінки та пошуку ту шляхів розвитку.

Представники Асоціації регіональних аналітичних центрів проаналізували поточний стан та можливі перспективні напрямки розвитку проектів інфраструктури в кожній області України.  Були виявлені проблемні та сенситивні місця співпраці, а також розроблено рекомендації для української влади та органів самоврядування щодо проектів, які слід врахувати при розробці стратегій регіонального розвитку.

Запрошуємо взяти участь у роботі круглого столу «Стан та перспективи розвитку інфраструктури регіонів України» експертів, дослідників, громадських активістів, працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, що зацікавлені у цій темі.

Захід відбудеться 28 липня 2014 р. в м. Київ з 11.00 до 14.00 (готель «Русь», секція А, 1 пов., вул. Госпітальна, 4,).

Просимо Вас до 24 липня 2014 р. написати про своє бажання участі у конференції (зазначте, будь ласка, ім"я та прізвище, посаду та місце роботи) за електронною адресою: [email protected] чи тел. 044-234-00-38   (контактна особа – Марія Коваль, проектний координатор Представництва Фонду ім. Ф. Еберта в Україні).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.