bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Прозорість міст як запорука ефективності реформ»
19.06.2014

27 червня, о 12.00 в м. Вінниця за адресою вул. Соборна, 59 (сесійна зала Вінницької міської ради) відбудеться конференція «Прозорість міст як запорука ефективності реформ». 

Захід організовано в рамках реалізації проекту «Українське прозоре місто: Пілотна модель електронного управління для покращення надання адміністративних послуг», що реалізується ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Вінницькою міською радою за підтримки Представництва Європейського союзу в Україні. Даний проект спрямований на формування та впровадження моделі Прозорого міста у м. Вінниця та поширення отриманого досвіду в містах Івано-Франківськ, Луцьк та Миколаїв.

До участі у конференції запрошуються керівники органів місцевого самоврядування міст України (міські голови та їх заступники), задіяні та зацікавлені у розвитку електронного урядування та електронної демократії, формуванні прозорої та відкритої влади в Україні.

Конференція буде присвячена проблематиці розвитку прозорості муніципалітетів, визначенню поняття «Прозорого міста» та особливостей впровадження даної моделі в українських реаліях. Під час заходу буде презентовано досвід міста Мартін (Словаччина) у впроваджені інструментів прозорої влади, проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку технологій, спрямованих на становлення прозорих та ефективних муніципалітетів, зростання рівня якості публічних послуг та доступу до інформації в містах України, представлені підсумки першого етапу проекту, спрямованого на формування моделі Прозорого міста у Вінниці тощо.

Запрошуємо Вас взяти участь у конференції та представити власний досвід чи бачення розвитку інструментів прозорості в муніципалітетах України.

Просимо надіслати підтвердження Вашої участі (анкета, що додається з темою листа «Конференція 27.06») та тези доповіді до 23 червня (понеділок) до 12.00 на електронну адресу: [email protected], контактна особа – Науменко Тетяна, тел.: 096 94 84 421. Кількість учасників обмежена.

Вартість квитків відшкодовується після попереднього погодження з організаторами заходу.

Програма конференції буде надіслана додатково.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.