bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Благодійність в Україні: від хорошого до великого»
22.06.2013

5 липня 2013 року Український форум благодійників проводить Конференцію «Благодійність в Україні: від хорошого до великого» за результатами проекту «Інституційний розвиток сектору організованої філантропії в Україні»*.

Мета конференції: провести публічне обговорення необхідних кроків щодо створення сприятливого законодавчого середовища для розвитку благодійності в Україні, а також запровадження нових підходів задля залучення, ефективного використання  та контролю за благодійними ресурсами.

Місце проведення конференції: м. Київ, готель «Русь», вул. Госпітальна 4

Початок роботи конференції: 9.30

Програма конференції передбачає: проведення панельної дискусії «Благодійне законодавство в Україні: сектору потрібні зміни» за участю представників Адміністрації президента України, Верховної Ради Україні, Міністерства податків і зборів України, Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України. Під час панельної дискусії її учасники обговорять наступні питання:

  • Яким є бачення політичних партій та уряду щодо ролі та місця благодійних фондів та організацій у вирішенні соціальних проблем українського суспільства?
  • Чи готові політичні партії та уряд співпрацювати із благодійним сектором щодо приведення українського законодавства у відповідність до найкращих європейських стандартів благодійництва?
  • Якими мають стати основні кроки для активізації законодавчих перетворень у сфері благодійництва?

Окрім того, в новому дискусійному форматі Калейдоскоп дискусій «Погляд ззовні» за участі представники Міністерства охорони здоров’я України, Національного банку України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, представники мобільних операторів тощо відбудеться обговорення за наступними питаннями:

  • Опікунська рада при закладі охорони здоров’я як інструмент благодійництва: чи питання на часі?
  • Корпоративний фонд як модель соціальної відповідальності бізнесу
  • Благодійний СМС: чи існує перспектива впровадження єдиної системи в Україні
  • Інтернет еквайрінг для збору благодійних пожертв: чому не працює система?

Родзинки конференції:

  • Спеціальний міжнародний гість конференції: Кшиштоф КАЧМАР (Польша), директор корпоративного фонду імені Кроненбергу, банк Citi Handlowy.
  • Під час конференції відбудеться публічна презентація результатів Національного рейтингу благодійників, а також урочиста церемонія вручення відзнак прозорості та підзвітності його учасникам

Участь у конференції: безкоштовна.

Реєстрація: Реєстрація на конференцію є обов’язковою. Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її на електронну адресу до 3 липня 2013 року: [email protected]

* Проект «Інституційний розвиток сектору організованої філантропії в Україні» здійснювався в рамках програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER) - п’ятирічної програми, яка фінансується Агенцією з Міжнародного Розвитку США, та виконується Pact, Inc в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.