bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конгрес Ініціатив Східної Європи
29.04.2013

У вересні минулого року відбувся перший Конгрес Ініціатив Східної Європи. Цього року Конгрес відбудеться в черговий раз, на який ми, від  імені  Програми Розвитку Об’єднаних Націй (ПРООН),  хочемо сердечно  Вас запросити. Цього року захід пройде з 1- по 3 жовтня в Любліні.  Реєстрація учасників  буде тривати  до 15 вересня 2013  (для осіб, котрі потребують візи, ми служимо допомогою до  15 серпня).

Реєстраційний формуляр знаходиться тут.

Більш детальну інформацію про Конгрес представлено в прикріпленому додатку,  а також  на Інтернет сторінці 

Ми хочемо спонукати Вас до активної участі в Конгресі  в  2013 році, надіславши нам пропозиції тем  лекцій та дискусійних пенелей, котрі б Ви хотіли бачити в  програмі. Свої зголошення просимо пересилати на електронну пошту [email protected]

З огляду на те, що ми не можемо охопити всіх зацікавлених осіб, організації,  та інституції  безпосереднім запрошенням, ми дуже просимо переслати цю інформацію  своїм партнерам, для котрих участь в конгресі може стати цікавим досвідом, або, можливо, вони хотіли б заангажуватися в процес творення його методики.

ПРООН  відповідає також за одну програмну лінію Конгресу - суспільні інновації, до спільного творення котрої, ми хочемо вас запросити. За посиланням , ви знайдете короткий опис програмних ліній,  разом з головними проблемними областями , котрі ми вважаємо важливими. Будемо дуже вдячні вам за  пропозиції та ідеї  - ми з радістю візьмемо до уваги в програмі Конгресу. 

Конгрес Ініціатив Східної Європи - це  подія, котру ми хочемо творити в тісній співпраці з Вами, а також відповідати на Ваші потреби. З усіх  необхідних  питань щодо програмних ліній  звертайтеся до Катажини Забратанської  tel.: +48 81 532 23 27, e-mail:  [email protected].  До неї Ви також можете надсилати свої зголошення тем, роздумів, пропозицій.

З будь якими питаннями просимо звертатися  до організаційного Комітету.

Міська рада міста Любліна

Відділ проектів не інвестиційних.

Вулю Окопова 11.

 20 – 022 Люблін

tel. +48 81 466 2857

tel. +48 81 466 2858

tel. +48 81 466 2859

www.kongres.lublin.eu[email protected]

Контакти

  • Катажина Забратанська
  • United Nations Development Programme (UNDP), Europe and the CIS, Project Office Poland
  • [email protected]
  • +48 81 532-23-27
  • http://undp.org.pl/
  • katarzyna.zabratanska

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.