bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перша в Україні конференція для майбутніх мам ”У нас буде дитина” відбудеться в Києві
23.04.2013

Кращі практикуючі акушер-гінекологи, юристи, психологи та неонатологи проведуть найбільш повний одноденний курс для тих, хто планує дитину. Цілий день лекцій та майстер класів з підготовки, вагітності та пологів від провідних фахівців, а також маса додаткових цікавих активностей. Традиційні і нетрадиційні підходи до вагітності та народженню малюка. Приймати конференцію буде готель «Radisson Blu».

 У програмі конференції - все, що вас цікавить і турбує з перших рук кращих практикуючих фахівців:

Вагітність

  • Харчування і гімнастика для вагітних
  • Права вагітних та молодих мам
  • Пологи очима малюка
  • Нюанси подружніх пологів

Пологи

  •  Легкі пологи (традиційні та нетрадиційні методи знеболення)

Здрастуй, малюк!

  • Перші дні і місяці життя дитини, особливості догляду та харчування;
  • Тайм-менеджмент для молодої матусі і багато іншого. 

Обіцяємо вам, що день буде не тільки цікавим і корисним, а й приємним. Для того щоб майбутнім матусям було зручно, крім стільців ми приготували також зручні пуфіки. На конференції для всіх учасників буде безкоштовно працювати професійна фотостудія дитячої та сімейної фотографії. Всіх учасниць та учасників чекає розіграш призів.

Організатор конференції Альона Гуменюк: «Цей день, який майбутні батьки проведуть у цікавій та веселій атмосфері, буде гарною альтернативою будь-яким тривалим курсам з підготовки до пологів».

Докладніше дізнатися про програму заходу і наших спікерів, а також зареєструватися для участі можна на сайті

Запрошуємо вас реєструватися для участі заздалегідь. До 25 квітня вартість участі для однієї людини - 250 грн, з 25 квітня до 25 травня - 350 грн, з 25 травня до 1 червня - 500 грн.

Останні новини про хід підготовки до заходу, нових спікерів і цікавих активностях ви також зможете дізнатися на сторінках конференції в соцмережах: Facebook, Вконтакте.

Партнери:

Приймає готель” Radisson Blu, Kyiv “, фото-партнер Gerfins, IT-партнер Web-Promo.Org, чайний-партнер” Чайна Країна” Генеральний медіа-партнер:” Мама і Я”,” Чекаємо дитину ” і” 4mama”. Медіа-партнери:” Жіночий Журнал. Здоров’я”,” Ліза. Моя дитина”,” Щаслива”,” Колесо Життя”, uaua.info, 7ya.com.ua, izum.ua, growth.in.ua, mama-tato.com.ua, nashkiev.ua, ivona.bigmir.net, mama-papa.com.ua, expomap.ru, mama.ua, wwwomen.com.ua, organic.org.ua, sunny7.com.ua, feelgood.ua, xvatit.com, mamaclub. ua, портал ГУРТ.

Про проект «Конференція для майбутніх мам»

«Конференція для майбутніх мам» це пілотний проект Центру розвитку «New Generation», головна мета якого - реалізація програм і проектів з підтримки сім’ї та молоді. Ми створили цей проект тому, що нам самим, як майбутнім мамам, його не вистачає. Хочемо, щоб вся необхідна інформація подавалася приємно, легко, цікаво, оптимально швидко, і що найголовніше - від кращих профільних фахівців. Хочемо, щоб майбутнім татам теж було цікаво, адже і їм теж потрібна підтримка. І нарешті, хочемо здорових і щасливих діток для нас і для вас!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.