bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція “Соціальна політика щодо тяжкохворих (невиліковних)”
18.03.2013

БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», ДП «Інститут паліативної та хоспісної медицини МОЗ України»,Інститут соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» запрошують Вас взяти участь у ІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Соціальна політика щодо тяжкохворих (невиліковних)», яка відбудеться 27 березня 2013 року в Києві. 

До участі у конференції запрошуються фахівці з соціальної роботи та політики, охорони здоров’я, соціології, економіки, психології, представники органів державної та місцевої влади, громадських організацій та бізнесу, релігійних об’єднань, аспіранти та студенти старших курсів ВНЗ.

Програма заходу будуватиметься навколо 2-х блоків:

9.30-12.30 Фінансування системи охорони здоров’я та соціального захисту, нові можливості та перспективи в умовах фінансово-економічної кризи. Відбудеться майстер-клас «Как продать громаде участие в добрых делах» відомого експерта з залучення додаткових коштів на неприбуткові організації Я.Рогаліна (Донецьк);

13.00-16.30 Психодраматичний ворк-шоп: «Коли лінія життя перетворюється на крапку» та ворк-шоп із плейбек-театру: «Інколи дуже треба поговорити…». Ведучий: Віталій Климчук, Кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету імені Івана Франка, докторант Інституту соціальної та політичної психології НАПН України; психодрама-практик, танце-терапевт, психолог-консультант у методі позитивної психотерапії, засновник Житомирського плейбек-театру.

Для участі у конференції просимо Вас до 20 березня 2013 р. надіслати на електронну адресу оргкомітету [email protected] обов’язкова копія [email protected] заявку щодо участі у конференції, матеріали та відскановану квитанцію про сплату благодійного внеску (100 грн).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.