bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національна конференція «Екологічний Форум Чорнобильських територій - 2012»
04.11.2012

Чи готова наша свідомість сприйняти екологічні ідеї, а наше серце відгукнутися сучасним екологічним викликам? Чи може громадськість вплинути на місцеві органи влади задля забезпечення врахування екологічних питань під час підготовки планів розвитку та розробки відповідних програм?Яким бачать майбуття екологічного навчання освітяни? Чи хочуть посадовці думати про довкілля під час розробки стратегій, планів та програм розвитку

Всі ці питання розглядатимуться під час Національної конференції «Екологічний Форум Чорнобильських територій - 2012», яка проходитиме 19-20 листопада в м. Богуслав Київської області.

«Екологічний Форум Чорнобильських територій - 2012» організується Програмою
розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з урядами України та Республіки
Польща. Очікується, що в заході візьмуть участь представники влади, експерти і лідери громадянського суспільства з різних регіонів України (в першу чергу територій, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи), які обговорюватимуть проблеми довкілля, національного та місцевого масштабів, а також підходи, як загальновизнані, так і специфічні, що сприяють вирішенню цих проблем та прийняттю ефективних рішень щодо управління довкіллям.

Захід проводитиметься в рамках впровадження проекту Програми розвитку ООН в Україні «Інтеграція питань захисту довкілля в стратегії місцевого розвитку територій, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», що реалізується за підтримки Уряду Республіки Польща. Метою проекту є інтеграція питань захисту довкілля в плани і практики місцевого розвитку, як частина діяльності з забезпечення сталого розвитку.

Проект спрямований на підтримку вирішення екологічних питань на чорнобильських територіях, таким чином продовжуючи допомогу цільовим громадам, що впроваджувалась в рамках попередніх ініціатив ПРООН.

Запрошуємо бажаючих, з числа представників органів влади, освітян, науковців з
територій, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, а також відповідних природоохоронних громадських організацій взяти участь у заході.

З метою належного технічного та організаційного забезпечення, а також з огляду на обмежену кількість місць, просимо не пізніше 7-го листопада 2012 року надіслати на адресу Проекту [email protected] заповнену анкету, вказавши дату, час і спосіб доїзду до місця проведення заходу, а також в разі бажання виступити під час заходу назву панельної дискусії та відповідну назву виступу.

Обраним кандидатам компенсується проїзд та проживання, а також забезпечується їх харчування під час участі в Екофорумі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.