bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо пілотного експерименту в системі охорони здоров’я Донецької області
18.06.2012

Запрошуємо Вас 26 червня (вівторок) взяти участь у круглому столі на тему «Пілотний експеримент у системі охорони здоров’я Донецької області: проміжні результати та роль громадськості».

Під час заходу будуть обговорюватись проміжні результати впровадження цього експерименту у Донецькій області.

За підсумками зустрічі центральним та місцевим органам влади будуть підготовлені та надіслані рекомендації щодо удосконалення заходів пілотного експерименту в системі охорони здоров’я.

Питання до обговорення:

  1. Проміжні результати пілотного експерименту в системі охорони здоров’я Донецької області. Перспективи подальшого реформування медичної сфери.
  2. Стан забезпечення участі громадськості та різних цільових груп у процесі впровадження заходів пілотного експерименту.
  3. Проблеми інформаційного висвітлення заходів пілотного експерименту в системі охорони здоров’я Донецької області.
  4. Рекомендації громадськості, медичної спільноти, органів місцевого самоврядування щодо удосконалення заходів пілотного експерименту в системі охорони здоров’я Донецької області.

Остаточна програма буде надіслана Вам пізніше. До участі у круглому столі запрошені державні службовці та посадові особи місцевих органів влади, медичні працівники, представники наукових установ та громадських організації, журналісти.

Круглий стіл в Донецьку відбудеться 26 червня (вівторок) в готелі «Park Inn by Radisson» (колишній готель «Київ») (бул.Пушкіна, 4) з 12:30 до 16:00.

Реєстрація учасників з 12:00.

Просимо підтвердити свою участь до 15.00 22 червня 2012 року за телефоном 0957665277 або електронною поштою [email protected].

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.