bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підсумки «16 днів проти гендерного насильства» та плани на майбутнє у боротьбі за права жінок
02.12.2011

Наприкінці акції «16 днів проти ґендерного насильства» та в цілому 2011 року, який був складним і не найкращим в історії України з точки зору просування принципів ґендерної рівності, Центр «Ла Страда-Україна» пропонує представникам громадських організацій зібратися на неформальний круглий стіл та обговорити підсумки 2011 року, а також плани на рік 2012 для налагодження узгоджених дій в межах третього сектору в царині захисту прав жінок.

Київський міський центр роботи з жінками гостинно прийме гостей-правозахисників для проведення цього заходу 9 грудня 2011 року з 11-00 до 14-00.

Запрошуємо долучитися до участі у круглому столі та пропонуємо надсилати теми для обговорення, які ви вважаєте важливими, для того, щоб спільно структурувати час та сформувати порядок денний.

Той результат, який ми бачимо, як ініціатори заходу - не тільки згрупувати основні проблеми, виклики та ризики, з якими стикалися організації у своїй роботі протягом 2011 року й які з них ми очікуємо в 2012, а й для того, щоб сформувати своєрідну “карту діяльності”, визначивши основні сфери інтересів та пріоритетів жіночих організацій для комуляції зусиль, недублювання активностей та більш ефективного і комлексного захисту прав жінок у наступному році.

Ті, хто бажає взяти участь у круглому столі, надсилайте, будь ласка, повідомлення на адресу - [email protected] , [email protected].

У темі повідомлення вкажіть «Участь у круглому столі 9 грудня».
Або телефонуйте – 205 36 95.
Контактна особа в Центрі «Ла Страда-Україна» - Оксана Ясельська.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.