bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Порятунок дитини чи підтримка сім’ї: пошук кращих рішень»
30.11.2011

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» та Київська обласна державна адміністрація запрошують керівників та фахівців соціальної сфери, представників громадських організацій, які працюють в інтересах дітей та підтримки сімей; науковців та викладачів соціальних дисциплін вищих учбових закладів, представників соціально орієнтованого бізнесу, громадян, яким не байдуже майбутнє наших дітей, до участі у конференції «Порятунок дитини чи підтримка сім’ї: пошук кращих рішень», що відбудеться 13-14 грудня 2011 року (Президент Готель, вул. Госпітальна, 12, м. Київ).

Мета конференції: Виробити пропозиції щодо подальших кроків реформування системи забезпечення прав дітей та підтримки сімей в Україні на основі Рекомендацій Комітету ООН з прав дитини та напрацювань проекту «Попередження вилучення дітей із сімейного середовища шляхом впровадження механізму гейткіпінгу в Україні», що впроваджувався у Київській області протягом 2009-2011р.р.

13 грудня, у перший день конференції, відбудуться пленарні та секційні засідання (місце проведення – конференц-зал Президент Готелю). 14 грудня, у другий день, проходитимуть майстер-класи, що відбуватимуться на базі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка та Київського університету ім. Бориса Грінченка.

Пленарне засідання  

«Гейткіпінг як механізм забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї» На засіданні будуть представлені доповіді, в яких розкриваються основні засади здійснення політики деіституалізації, що базуються на філософії гейткіпінгу та сімейно орієнтованому підході. Учасникам будуть презентовані основні напрацювання та результати впровадження проекту в Київській області, зокрема щодо розвитку нових послуг з підтримки сімей з дітьми, механізмів прийняття рішень в найкращих інтересах дитини, впровадження інноваційних соціальних технологій та комплексної системи стратегічного планування та моніторингу забезпечення прав дітей.

Секційні засідання  

Секція 1. Підвищення рівня професійної компетентності працівників соціальної сфери

Секція 2. Розвиток сімейно орієнтованих послуг на рівні громади

Секція 3. Міжнародні стандарти та зобов’язання України щодо забезпечення прав дітей: системи моніторингу Секція 4. Удосконалення механізмів прийняття рішень в найкращих інтересах дітей: управлінський аспект

Майстер-класи 

Майстер-клас 1. Оцінка потреб як інструмент планування та надання якісних послуг для дитини та її сім’ї

Майстер-клас 2. Мережеві зустрічі як ефективний інструмент активізації ресурсів родини та громади для вирішення проблем дітей та їх сімей

Майстер-клас 3. Сімейний патронат, як складова системи захисту дітей та підтримки сімей

Майстер-клас 4. Захист дитини: сімейно орієнтований підхід

Умови участі у конференції  

Для отримання запрошення на участь у конференції необхідно заповнити он-лайн реєстраційну форму за цим посиланням або надіслати на адресу [email protected] форму, що додається. Кінцевий термін подачі форм – 6 грудня 2011 року.

Сума реєстраційного внеску становить: 200 гривень – участь протягом 2-х днів конференції; 75 гривень – участь 13 грудня (День 1); 150 гривень – участь 14 грудня (День 2) в одному з обраних майстер-класів.

Витрати на проїзд та проживання здійснюються за власний рахунок учасника або покладаються на сторону, яка його відряджає. Реєстраційні внески можна перерахувати на рахунок, зазначений в анкеті або здійснити оплату під час реєстрації у перший день конференції. Перевага участі у майстер-класах надаватиметься тим учасникам, які оплатять реєстраційний внесок до 12 грудня 2011року.

Просимо ознайомитися з детальним описом конференції у приєднаному файлі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.