bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Стан впровадження законодавства про адміністративні послуги в Україні»
24.11.2011

У вівторок, 29 листопада о 14.30 в приміщенні УНІАН відбудеться прес-конференція на тему «Стан впровадження законодавства про адміністративні послуги в Україні». Учасники прес-конференції проінформують журналістів про внесення до парламенту законопроекту «Про адміністративні послуги», наслідки прийняття цього акту та необхідність прийняття інших законодавчих актів для нормалізації законодавства надання адміністративних послуг в Україні.

Крім того, на прес-конференції буде оприлюднене Звернення українських громадських організацій до Президента України та народних депутатів України, щодо невідкладного законодавчого регулювання надання адміністративних послуг в Україні та підведені підсумки Інформаційно-роз’яснювальної кампанії на підтримку законодавчого регулювання адміністративних послуг в Україні.

Прес-конференцію організовано Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз - Україна» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

У заході візьмуть участь:

  • Ольга Боднар – народний депутат України, Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування,
  • Віктор Тимощук - Заступник Голови правління Центру політико-правових реформ та експерт з публічної адміністрації,
  • Олег Рибачук - Голова правління Громадської організації «Центр UA»,
  • Євген Радченко – Директор з розвитку Міжнародної громадської організації «Інтерньюз - Україна».

Реєстрація журналістів за тел.: 099 435 88 29 Катерина Дідик

Захід відбувається в рамках проекту «Інформаційно-роз’яснювальна кампанія на підтримку законодавчого регулювання адміністративних послуг в Україні». Проект реалізує МГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Центром політико-правових реформ за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.