bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність 2020”: станьте спікером
26.10.2011

Шукаємо спікерів ІV Міжнародної конференції Українського форуму благодійників «Благодійність 2020: бачення та стратегія розвитку», яка відбудеться в Києві 23 лютого 2012 р.

Мета Конференції: Визначення спільного бачення та стратегії розвитку сектору благодійності в Україні до 2020 року.

Завдання Конференції:

  1. Проаналізувати стан розвитку вітчизняного сектору благодійності, його основні досягнення та виклики.
  2. Скласти мапу української благодійності, визначивши її основних гравців, та обговорити можливі шляхи консолідації їхньої діяльності.
  3. Окреслити стратегію розвитку сектору до 2020 року.

На конференції пропонується розглянути теми:

  1. Стан розвитку вітчизняного сектору благодійності, його основні досягнення та виклики. Розкриття цієї теми включає в себе підтеми: “благодійне” законодавство; інфраструктура сектору; підготовка професіоналів для сектору; вимір ефективності благодійних програм; підзвітність та прозорість сектору; взаємозв’язок із іншими секторами; досягнення та виклики сектору.
  2. Мапа української благодійності, її основні гравці та можливі шляхи консолідації їхньої діяльності. Розкриття цієї теми включає підтеми: приватна благодійність; корпоративна благодійність; державна благодійність; благодійність у громадах; релігійна благодійність; ЗМІ та благодійність; співпраця всередині сектору; благодійність благодійних організацій та фондів.
  3. Стратегія розвитку сектору до 2020 року. Розкриття цієї теми включає підтеми: спільне бачення та стратегія досягнення; популяризація благодійності; нові інструменти благодійності; нові ресурси благодійності; нові лідери сектору; українська благодійність в контексті світової філантропії.

Учасники також можуть обговорити будь-які інші питання, які стосуються розвитку сектору благодійності.

Формати сесій на Конференції

Планується, що на Конференції будуть використані такі формати роботи:

  • панельні дискусії (дискусія між 4-5 експертами на задану тему, тривалість сесії 1,5 години);
  • круглі столи (обговорення певних тенденцій, актуальних тем у сфері благодійності у менш широкому колі учасників конференції, може бути представлено декілька презентацій тривалістю до 15 хвилин, виступи учасників з місць до 5 хвилин);
  • творчі майстерні (передача певних технологій, інструментів, методів, що були апробовані на практиці, може бути від двох до чотирьох презентацій тривалістю від 15 до 30 хвилин);
  • стендова доповідь (презентація діяльності організації, яку учасник представляє біля виставкового стенду (тривалість від 5 до 15 хвилин);
  • майстер клас (компактний курс підвищення кваліфікації з певної теми (тривалість від 1,5 до 3 годин);
  • ток-шоу (відкрите інтерв’ю на сцені з відомими благодійниками (до 5 учасників, тривалість 1,5 години).

Як оформити заявку на виступ: Для оформлення заявки на виступ під час однієї з сесій на Конференції необхідно заповнити форму-заявку 1 та надіслати її в електронному вигляду до 20 листопада 2011 року.

Прийом заявок закінчиться об 18:00 за київським часом.
Електронна адреса: [email protected]

Для оформлення заявки на проведення творчої майстерні або круглого столу (тривалість сесії - 1,5 години).

Конференції необхідно заповнити форму-заявку 2 та надіслати її в електронному вигляду до 20 листопада 2011 року.
Прийом заявок закінчиться об 18:00 за київським часом.

Відбір заявок проводиться на конкурсній основі організаційним комітетом конференції. Про результати розгляду заявок буде оголошено не пізніше 31 грудня 2011 року.

У разі виникнення запитань, будь-ласка, звертайтеся до Дар’ї Непочатової, керівника програм Українського форуму благодійників: 066 767 63 51.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.