bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний молодіжний форум «Майбутнє світу»
06.10.2011

Основним завданням Форуму є реальна підтримка здібних, ініціативних і талановитих молодих людей у віці від 15 до 30 років, науково-виробничих молодіжних колективів та спільнот, які досягли значних успіхів у фундаментальних і прикладних дослідженнях, інноваційному розвитку науки по основних перспективних напрямків розвитку, таким як:

  • авіа-та ракетобудування;
  • індустрія наносистем;
  • інформаційна безпека;
  • національна безпека та протидія тероризму;
  • хімія, в тому числі нафтохімія, хімія нових матеріалів;
  • енергетика та енергозбереження, в тому числі альтернативні джерела і багато іншого.

До участі в конкурсі запрошуються таланти, які представлять / презентують / опишуть:

  • ВІД ноу-хау в якійсь сфері, від нових технологічних рішень (як вже запатентованих, так і незапатентованих)
  • ДО вроджених природних і напрацьованих талантів.

Передбачено різні номінації.

Відомості про цільову аудиторію форуму

Цільова аудиторія - молодь у віці від 15 до 30 років і не обмежена за родом діяльності. Аудиторія запрошених до участі осіб сегментована на керівників освітніх і наукових установ, національних та міжнародних компаній, асоціацій, дипломатичних представництв зарубіжних країн, адміністрацію міста і службовців профільних комітетів, депутатів Законодавчих зборів Санкт-Петербурга і керівництво Муніципальної влади.

Характеристика учасників форуму

Залучення учасників до реалізації проекту здійснюється на основі вже укладених договорів про співпрацю, або на базі досвіду попереднього взаємодії в підготовці подібних заходів.

Організатор форуму - Інститут міжнародного бізнесу і права СПбДУ ІТМО, м. Санкт-Петербург у співпраці з міжнародними партнерами і спонсорами.

До складу партнерів проекту входять: Міжнародне об’єднання університетів (INCU) Міждержавний фонд гуманітарної співпраці держав-учасниць СНД “Союз обдарованої молоді” (м. Київ, Україна) До складу учасників також входять визнані світові вчені, для яких участь у форумі є вираженням особливого прихильності до науки, культури та історії Росії.

Передбачувана модель Форуму

У рамках Форуму планується підведення підсумків Конкурсу «Майбутній лідер світу» (переможці конкурсу - «ЗОЛОТА ТИСЯЧА СВІТУ») і проведення сесійних днів (70 сесій, в тому числі з прямою трансляцією в мережі Інтернет).

Конструкція Форуму складається з дрібних частин, самостійних блоків (у тому числі виставкових та конкурсних - Конкурс «Майбутній лідер світу»), тимчасові рамки яких будуть оточувати основну дату проведення - 15 листопада 2011 року.

Особливість проекту полягає в тому, що він простий і демократичний у пропонованих формах, яскравий і динамічний за переліком і образу експонованих подій.

Всього 37 заходів у рамках форуму.

На кожному майданчику передбачена робота кількох зон: основна зона, де проходить базова програма і працює виставка. Гостьова зона, де виступають гості.

Вільна зона, де може прийняти участь кожен відвідувач. Разом з 35 бар-кемпом, сесіями та майстер-класами передбачається 5000 відвідувачів.

Заходи: сесія «без краваток», бар-кемп.

  • Сесія «без краваток». У неформальній обстановці учасникам форуму буде надана можливість спілкування зі статусним і цікавим для молоді професіоналом.

    Формат передбачає 15-хвилинний виступ запрошеного гостя, після цього - дискусія, відповіді на питання і т.п. Сесію веде модератор.
  • Бар-кемп. Формат, наближений до формату бар-кемпо, передбачає 5-хвилинні спітчі-презентації проектів та ідей самих учасників один перед одним. Учасники можуть презентувати свої проекти, свої ідеї в загальній тематиці Заходи.

    Після міні-презентації - 3 хвилини на запитання. Це динамічний і цікавий формат.

    Видається, що він проводитиметься в трьох різних аудиторіях, а учасники зможуть переміщатися з однієї в іншу. Орієнтовна програма і тези для бар-Кемпа будуть збиратися заздалегідь. У кожному приміщенні - модератор. У форумі візьмуть участь визнані світові вчені.

Кінцевий термін подання анкет та інших документів на конкурс: 30 жовтня 2011. Анкети направляються національному координатору або on-line.

Період проведення Форуму: 15-17 листопада 2011

Місце проведення: Санкт-Петербург, Ленекспо, Павільйон № 4.

Участь у Форумі: очна або on-line.

Фінансування: проживання та харчування - за рахунок організаторів, проїзд до місця проведення Форуму і назад - за рахунок учасників.

Усі переможці нагороджуються цінними подарунками (від контрактів на купівлю патентів, оплати за навчання до …. Цінних призів).

Переможці, які беруть участь у Форумі on-line отримають свої подарунки поштою або через національних координаторів.

Національний координатор в Україні - Павленко Олена Олександрівна ([email protected]; 8 (0562) - 46-40-45; +38 067 623 62 04)

Детальна інформація на сайті fow.su або у національного координатора.

Контакти

  • Сергій Слинько
  • Черкаський обласний осередок Всеукраїнської молордіжної громадської організації “Демократичний альянс”
  • [email protected]
  • 067 473 1152
  • 093 863 3688

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.