bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія на тему інструментів культурної політики України
03.10.2011

13 жовтня 2011 року в Києві відбудеться панельна дискусія в рамках проекту «Реформа в культурній сфері: нові інструменти культурної політики України в умовах інтеграції у європейський культурний простір».

Де: Київ, готель «Русь» (вул. Госпітальна 4, 2-й поверх, «Венеціанська» конференц-зала)

 

Яким є досвід реформування сфери культури сусідніх країн й які позитивні практики може перейняти Україна? Якою повинна бути державна підтримка культури? Яким є сучасний погляд на розвиток культури та інтеграція України в європейський культурний простір?

На ці питання ми зможемо почути відповідь під час заходу від українських фахівців та закордонних експертів, які представляють Чехію, Словенію та Грузію. Учасниками нашої дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, культурних та мистецьких організацій, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Даний захід проводиться в рамках спільного річного проекту Фонду Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» та Міжнародного Фонду «Відродження» - «Експертиза закордонних трансформацій».

Метою проекту є більш поінформоване і свідоме щодо процесів за межами України інформаційне середовище, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів.

Більш того, планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Сподіваємося на ваше зацікавлення!

Для реєстрації просимо контактувати із керівником проекту Тарасом Михальнюком електронною поштою [email protected] або телефонами:
+380 44 2201840, +380 44 2201841.

Реєстрація закінчується о 17:00 7-го жовтня 2011-го року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.