bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІV-й фестиваль тренінгів Альфа-фест
25.05.2011

1-5 червня 2011 року у Києві в курортній зоні «Конча-Заспа» пройде ІV-й Міжнародний фестиваль практичної психології та тренінгових програм  «άльфа-фест 2011» – фестиваль для всіх!  

«άльфа-фест 2011» – найбільший в Україні захід подібного рівня і масштабу для фахівців у сфері психології, психотерапії, управління людськими ресурсами, тренерів і консультантів різних напрямків, а також для всіх, хто цікавиться своїм «я» і прагне особистісного зростання!

Щорічно фестиваль збирає понад 800 учасників. У рамках фестивалю відбудеться близько 300 різноманітних заходів – майстер-класів, презентацій та тренінгів провідних українських та іноземних тренерів і консультантів, а також концерти популярних колективів, театральні вистави, шоу, дискотека, виставки.

Цього року – фестиваль триватиме цілих 5 днів:

  • понад 250 тренінгів-майстерень, які охоплюють всі сфери розвитку особистості: стосунки чоловіка і жінки, сексуальність, професійний розвиток, розвиток творчості та багато-багато іншого, що може Вас зацікавити;
  • шоу-програма фестивалю - музичні та театральні майданчики за участі знаних колективів, фаєр-шоу, барабанне шоу, етно-фолк-дискотека, східні танці та інші цікаві заходи;
  • фестиваль-ярмарок витворів ручної роботи), де Ви зможете придбати подарунки близьким та собі - на згадку про яскраві враження: авторську біжутерію та прикраси, іграшки ручної роботи, предмети домашнього декору, хенд-мейд косметику, аксесуари, листівки та фотоальбоми, сувеніри й подарунки та багато іншого;
  • а також – круглі столи на актуальні тематики за участю провідних спеціалістів та ведучих ЗМІ Учасники фестивалю – фахівці у сфері психотерапії, практичної психології, психологічного, бізнес- та HR-консультування, тренери різних напрямків, викладачі і студенти провідних ВНЗ України, спеціалісти та керівники організацій, а також усі, хто цікавиться питаннями власного розвитку.

Спеціальний гість фестивалю – Стівен Карпман – учасник відомих берновських «семінарів по вівторках у Сан-Франциско», на котрих розроблявся метод транзактного аналізу і була заснована міжнародна асоціація транзактного аналізу 1950-1960 рр. Також відомий як автор драматичного трикутника «Рятівник-Жертва-Переслідувач» і розробками в теорії психологічних ігор.

Наш фестиваль: 

  • Для майстрів/тренерів – це можливість заявити про себе безпосередньо перед аудиторією потенційних клієнтів, поспілкуватися з колегами, а також побачити для себе нові ідеї, напрямки, методи роботи, а в майбутньому здійснити те, про що ви, можливо, сьогодні й не підозрюєте.
  • Для учасників – це найкраща можливість подивитися й відчути, як працюють різні методи розвитку людини, та здійснити усвідомлений вибір, що ґрунтується на основі не тільки теоретичних знань, але і практичного досвіду. Крім того, якщо Ви плануєте у подальшому працювати у сфері психотерапії, психологічного консультування чи в близькій галузі, Ви зможете краще усвідомити свої здібності та пріоритети, розставити крапки над «і» в своїх цілях відносно подальшої професійної діяльності. Детальна інформація щодо програми фестивалю та умов участі – на сайті:

Контакти оргкомітету: E-mail: [email protected], Тел.: 066 1488531, www.alfa-fest.com.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.