bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на кращий логотип та слоган Європейського року креативності та інновацій в Україні
31.10.2008

В рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", Українська асоціація європейських студій та Представництво Європейської Комісії в Україні запрошують вітчизняні Євроклуби взяти участь в конкурсі на кращий логотип і слоган Європейського року креативності та інновацій в Україні.

Проект "Підтримка мережі Євроклубів України", який реалізує Всеукраїнська громадська організація "Українська асоціація європейських студій" (УАЄС) за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні, спрямований на подальший розвиток спроможності та підтримку мережевих ініціатив вітчизняних європейських клубів, а також залучення їх до європейських ініціатив, зокрема, до Європейського року креативності та інновацій – 2009 (ЄРКІ).

ЄРКІ був ініційований Єврокомісією, а у вересні ц.р. Європейський Парламент підтримав цю ініціативу, мета якої – сприяти використанню та поширенню творчого та інноваційного підходів та ініціатив у різних сферах людської діяльності на всіх рівнях. Ініціатива торкатиметься різних сфер, від освіти, культури, підприємництва і інформаційного суспільства, до працевлаштування та регіональної політики.

Учасниками Конкурсу на кращий логотип та слоган Європейського року креативності та інновацій в Україні можуть бути молодіжні європейські клуби, а також їх окремі члени.

Вік учасників Конкурсу – від 14 до 22 років.

Всі роботи, подані на Конкурс, будуть виставлені на Інтернет-сайті проекту впродовж 16-30 листопада, де шляхом громадського голосування буде визначено фіналістів, з яких Конкурсна комісія обере переможця. Варіант слогану і логотипу, які будуть визнані найкращими, стануть основними символами заходів євроклубів впродовж 2009 року, в рамках Європейського року креативності та інновацій в Україні.

Ці символи будуть також пропонуватись іншим державним і недержавним установам і організаціям для використання у заходах, що відповідають тематиці Року креативності та інновацій і сприяють творчому та інноваційному підходам до вирішення суспільних проблем.

Усі учасники Конкурсу отримають заохочувальні призи та запрошення на заходи проекту, переможці Конкурсу отримують цінні призи від організаторів Конкурсу.

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати ваш варіант слогану та логотипу до 15 листопада 2008 року за е-поштою: [email protected], разом із заповненою анкетою учасника.

Вимоги Конкурсу та анкета учасника доступні на Інтернет-сайті проекту: www.innovate.at.ua.

 

Контакти

  • Станіслав Топольницький
  • радник з питань преси та інформації в Представництві Єврокомісії в Україні
  • [email protected].
  • www.innovate.at.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.