bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як я захищатиму Батьківщину?
17.10.2008

З 14 жовтня по 29 листопада 2008 року оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку “Як я захищатиму Батьківщину”.

Головна мета проведення конкурсу полягає у активізації виховної та патріотичної роботи серед дітей і молоді, виховання соціальної відповідальності громадськості. Участь у конкурсі можуть брати учні 1 - 11(12) класів інтернатських закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ліцеїсти (з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування) Київського військового ліцею імені Івана Богуна та ліцеїв з посиленою військовою підготовкою у вікових категоріях: від 6 до 9 років; від 10 до 13 років та від 14 до 17 років.

Розмір малюнка не може перевищувати формат А-2. На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно вказати українською мовою: назву роботи; техніку виконання; прізвище, повне ім’я та вік автора; область, населений пункт проживання; коротку біографічну довідку із зазначенням творчих досягнень та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон.

Конкурс проводиться у два етапи. Перший етап розпочався 14 жовтня і триватиме до 14 листопада. Його переможці братимуть участь у підведенні підсумків другого етапу конкурсу, що відбудеться у Києві. Другий етап проводитиметься в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України з 27 по 29 2008 року листопада.

28 листопада 2008 року проводиться урочисте нагородження переможців конкурсу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.