bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на організацію та проведення інформаційної кампанії УФСІ
11.07.2017

Оголошується конкурс на організацію та проведення інформаційної кампанії Українського Фонду Соціальних Інвестицій (УФСІ). Дедлайн - 25 липня 2017 р.

КОНСУЛЬТАЦІЙНІ ПОСЛУГИ – на організацію та проведення інформаційної кампанії Українського Фонду Соціальних Інвестицій (УФСІ).

Грант №: 2014 675 39 / 2015 671 06 (KfW)

ПОДАННЯ ЛИСТА ЗАЦІКАВЛЕННЯ

Уряд України отримав грант від уряду ФРН для впровадження проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» (УФСІ-V), який безпосередньо реалізує Український фонд соціальних інвестицій. УФСІ має використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг, а саме послуг з організації та проведення інформаційної кампанії у регіонах впровадження проекту (проведення прес-турів та прес-конференцій, виготовлення та розміщення промо-роликів, виготовлення та розміщення публікацій в друкованих ЗМІ, виготовлення та розміщення публікацій в рейтингових інтернет-виданнях, участь в теле- та радіо-програмах). Проект охоплює Запорізьку, Дніпропетровську і Харківську області, а також міста Київ та Львів.

УФСІ запрошує консультантів висловити свою зацікавленість щодо надання зазначених послуг. Зацікавлені консультанти повинні надати інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників тощо). Для участі у конкурсі фірми можуть подавати спільні заявки.

Консультанти (виключно юридичні особи), які бажають взяти участь у відборі повинні відповідати наступним кваліфікаційним критеріям:

  • не менш ніж три роки на ринку надання PR–послуг України;
  • мати досвід та навички щодо організаційно-технічного забезпечення заходів та забезпечення їх логістики;
  • досвід організації заходів на замовлення організацій, усталені партнерські стосунки з різними засобами масової інформації та наявність позитивних відгуків про результати роботи від замовників послуг є додатковою перевагою.

Відбір консультанта здійснюється відповідно до Керівництва Світового Банку: «Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку, січень 2011 року».

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію з 09:30 до 17:30 у будні дні за нижчезазначеною адресою.

Листи зацікавлення мають бути надіслані (поштою, або особисто/кур’єром, факсом, або електронною поштою) до 11:00  25 липня 2017 року на адресу:

Український фонд соціальних інвестицій

04071 м. Київ, вул. Лук’янівська 77 (3-й поверх)

до уваги Беляєва О.М., керівника відділу з питань закупівель УФСІ

тeл: (044) 463-5836, 230-2673, 230-2536; факс: (044) 485-2804

E-mail: ABelyaev@usif.org.ua

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.