bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з метою обрання компанії для проведення опитування громадської думки
07.04.2017

Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Це оголошення про прийом пропозицій публікується з метою обрання компанії для проведення опитування громадської думки (ОГД) стосовно ставлення до пенсійної системи України, пенсійних питань, здійснення заощаджень і виходу на пенсію, а також можливих варіантів реформування пенсійної системи. Основна мета дослідження полягає в тому, щоб зібрати відповідну інформацію, яка представляє думки населення України, та краще поінформувати громадськість та учасників дискусії з вирішення концептуальних питань про ключові питання пенсійної реформи, що стоять перед Україною, та основні шляхи вирішення проблем, пов’язаних з виплатою пенсій за віком.

Опитування повинно проводитись, враховуючи наступні цілі:

а.     Оцінити ставлення громадськості до ключових питань пенсійного забезпечення та пенсійної реформи;

б.     Оцінити загальний рівень обізнаності українців про питання пенсійного забезпечення та пенсійну реформу;

в.     Оцінити поведінку українців стосовно здійснення особистих заощаджень;

Визначити основні інформаційні джерела та комунікаційні канали для більш ефективного інформування українських домогосподарств про пенсійні питання.

За повною тендерною документацією або із запитаннями звертайтесь за електроною адресою: [email protected] або дивіться доданий файл.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.