bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку структури бази даних
13.09.2016

Громадська організація «Український центр європейської політики» (надалі ГО «УЦЄП») оголошує тендер на закупівлю робіт з розробки та впровадження бази даних та інтерфейсу для інформаційного продукту щодо контролю виконання угоди про асоціацію між Україною та ЄС для розміщення інформації про стан виконання Україною зобов’язань.

Предмет закупівлі

Розробка аплікації для адміністрування (наповнення, редагування, видаляння) бази даних для Інформаційного продукту щодо контролю виконання угоди про асоціацію для розміщення інформації про стан виконання Україною зобов’язань, що складається з наступних обов’язкових елементів:

  • проектування оптимальної структури бази даних для збереження інформації;
  • розробка інтерфейсу (візуалізація та формат) для внесення та редагування даних;
  • розробка інтерфейсу для видачі інформації для візуалізації у потрібному форматі (залежить від вимог дизайнерів);
  • хостинг бази даних у «хмарному сервісі» ;
  • навчання та консультування з усіх питань щодо роботи з базою даних;
  • внесення правок та доопрацювання (в разі необхідності) впродовж 3 місяців після запуску бази в роботу

Термін виконання робіт:

  • Створення бази даних: 21 листопада 2016 року;
  • Доопрацювання бази даних: 28 листопада 2016 року;

Підписанням та поданням своєї тендерної пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників тендеру забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих ГО «УЦЄП»;
  • оплата робіт проводитиметься поетапно згідно з погодженим графіком після прийняття робіт та підписання відповідного акту приймання – передачі

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

26 вересня 2016 року, до 18 год. 00 хв. за київським часом.

Методика обрання переможця тендеру. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Тендерним комітетом відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій тендерним комітетом обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною, та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 5 (п’яти) календарних днів, наступних за останнім днем приймання тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 2 календарні дні. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів електронною поштою.

Уповноважені особи ГО «УЦЄП», уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками:

Додаткову інформацію щодо предмету закупівлі можна отримати за телефонами: (096) 769-98-98 Степаненко Олена, е-mail: [email protected].

Додаткову інформацію з усіх інших питань можна отримати за телефоном: (096) 101-36-33 Інна Корсун, е-mail  [email protected]

В додатку:

Контакти

  • Інна Корсун
  • (096) 101-36-33

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.