bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс короткометражних фільмів (Миколаїв)
29.07.2016

Оргкомітет фестивалю короткометражного кіно «Громадський проектор», який відбудеться 24-25 вересня у Миколаєві, оголошує конкурс короткометражних фільмів.

Фестиваль проходить вже втретє, та збирає в себе режисерів з різних міст України. Кожного року «Громадський проектор», який покликаний крізь кіно влаштувати рефлексію суспільно-політичних подій в Україні, обирає тему фестивалю. Цього року тема фестивалю звучить так: «Зміни». Саме про те, як сьогодні змінюється життя навколо, як змінюються люди, міста і країна в цілому, як українці переживають щоденні як хороші, так і погані зміни, організатори фестивалю хочуть разом з режисерами і глядачами подискутувати з допомогою короткого метра.

«В цьому році ми знову закликаємо всіх режисерів, журналістів, операторів, любителів і професіоналів, будь-якого, хто завжди мріяв зняти своє кіно, приєднуватися і брати участь в нашому фестивалі. Це гарна можливість для всіх молодих режисерів мати цілий зал глядачів свого кіно, тож де ви не були – в Києві, Львові, Миколаєві, Житомирі чи Слов’янську – знімайте про те, як змінюється ця країна», - повідомив голова організаційного комітету фестивалю, журналіст Андрій Лохматов.

Фільми тривалістю до 10 хвилин приймаються до участі в конкурсі в двох номінаціях: «Ігрове кіно» і «Документальне кіно». У цих же двох номінаціях професійним журі будуть визначені переможці, які отримають грошові премії.

Для того, щоб взяти участь у фестивалі, необхідно відправити свій фільм оргкомітету до 15 вересня 2016 року на адресу [email protected], попередньо заповнивши анкету учасника фестивалю за адресою. Детальніше про умови участі у фестивалі можна дізнатися на сайті http://www.proektor.in.ua/.

Показ short-list фестивалю та урочиста церемонія нагородження переможців пройдуть в Миколаєві у вересні цього року.

Контакти

  • Фестиваль короткометражного кіно «Громадський проектор»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.