bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для визначення постачальника послуг із проведення соціологічного опитування
01.03.2016

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» в рамках проекту міжнародної технічної допомоги: «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», фінансованого АМР США, оголошує конкурс на надання послуг з підготовки та проведення соціологічного дослідження. До участі у конкурсі запрошуються центри соціологічних досліджень.

Мета проекту – створення сприятливого середовища для впровадження децентралізаційної реформи в Україні, зміцнення місцевого самоврядування, поглиблення демократичних процесів розвитку територіальних громад та стабільності держави.

ПУЛЬС працюватиме над формуванням належного правого поля децентралізаційної реформи в Україні, напрацьовуючи політику та правову базу 9 дотичних до місцевого самоврядування галузей.

Планом роботи проекту на 2016 рік передбачено проведення репрезентативного опитування, спрямованого на визначення рівня обізнаності та ставлення населення і посадових осіб органів місцевого самоврядування до змін, які відбуваються або очікуються:

  • в організації місцевого самоврядування;
  • в системі надання публічних послуг.

Опитування  заплановано на квітень - червень 2016 року.

Основні завдання опитування:

  • З’ясувати думку жителів міст і сільських місцевостей, щодо реформ у сфері місцевого самоврядування (об’єднання громад, утворення виконавчих комітетів районних та обласних рад, запровадження старост тощо) та публічних послуг на місцях (адмінпослуги; послуги у сфері освіти, охорони здоров’я, соціального захисту; тарифи, ОСББ тощо) та інших сферах місцевого самоврядування  (15-20 напрямів), а також рівень їхньої підтримки усіх рівнів влади;
  • З’ясувати думку службовців органів місцевого самоврядування щодо реформ у сфері місцевого самоврядування та системи надання публічних послуг на місцях.

Заявка має містити:

  • відомості про назву організації, ПІП відповідальної особи, контактну інформацію (адреса, телефон, факс, електронна пошта);
  • копію свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або ФОП або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • копію свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ) або Свідоцтва про сплату єдиного податку або витяги з реєстрів платників ПДВ та платників єдиного податку;опис методології дослідження, включаючи попередній перелік запитань до анкети та опис підходу до визначення вибірки,
  • поетапний план-графік виконання робіт;
  • детальний бюджет пропозиції, обрахований в гривні (без ПДВ) (при вібірці 2000, 5000 респондентів та 1200, 2000 посадових осіб органів місцевого самоврядування);
  • можливість роботи без сплати ПДВ або підтвердження готовності/не готовності працювати з процедурою сплати від ПДВ;
  • інформацію про попередній досвід співпраці з АМУ та проектами МТД ;
  • наявність досвіду проведення соціологічних досліджень, зокрема  у сфері місцевого самоврядування та дотичних галузей;
  • інформація про проекти/дослідження здійснені протягом останніх п’яти років.

Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. 

Участь у тендері:

Для участі у тендері потенційні виконавці робіт мають до 17.00 11 березня 2016 року подати в АМУ оригінал заявки у запечатаному конверті із зазначенням «Тендер напроведення соціологічного дослідження». Заявка має бути підписана керівником організації та скріплена печаткою.

Адреса для подачі заявок: вул. Січових Стрільців, 73, 11 поверх, м. Київ, 04053.

Комісія з питань закупівель  залишає за собою право не брати до розгляду пропозиції, які не відповідають мінімальним вимогам тендеру.  

Запитання щодо тендеру приймаються до 9 березня 2016 року письмово на адресу електронної пошти: [email protected].

У випадку відмови взяти участь у тендері просимо направити листа на адресу електронної пошти: [email protected].

Про результати відбору учасникам тендеру буде повідомлено після 21 березня 2016 року на зазначену в заявці електронну адресу.

Детальна інформація міститься у додатку.

Контакти

  • Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України»
  • [email protected]
  • 044-486 28 78
  • 486 28 12

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.