bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектів в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму
28.09.2015

24 вересня 2015 року розпочався перший тур конкурсу проектів в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи».

Всеукраїнський молодіжний економічний форум – це масштабний соціальний проект, завдання якого – виявити та об’єднати молодих українців, що прагнуть впливати на майбутнє України й бути активними учасниками розбудови її економіки.

Учасники заходу – школярі 6–11 класів та студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів і технікумів, студенти вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої держави. Протягом трьох місяців вони шукатимуть шляхи виходу України з економічної кризи, дистанційно розв’язуватимуть відповідні завдання та створюватимуть проекти розвитку своїх міст і областей. Переможці першого туру конкурсу проектів – три шкільні і три студентські команди – продовжать боротьбу в другому турі.

Фінал конкурсу пройде 10–11 грудня в Києві, де команди-фіналісти презентуватимуть свої проекти. На Форумі буде визначено і нагороджено переможців, які отримають головний приз: дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн. Кращі проекти учасників опублікують у збірці наукових статей.

Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

До складу журі конкурсу проектів входять провідні експерти та науковці в галузі економіки, представники органів державної влади.

Організатор заходу – Університет економіки та права «КРОК», співорганізатори – Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Київський ліцей бізнесу.

Реєстрація команд – учасників Форуму триває до 10 жовтня.

Кількість осіб у кожній команді – від 3 до 5 (у тому числі до складу команди може входити викладач чи науковий керівник).

Запрошуємо активну та небайдужу молодь долучитися до вирішення важливих економічних питань. Станьте частиною нового свідомого покоління українців!

Також запрошуємо соціально відповідальні компанії підтримати Форум, ставши партнером чи спонсором проекту.

Дізнатися більше за посиланням: http://goo.gl/sJLDD6 

Контакти

  • Університет економіки та права «КРОК»
  • Роменська Аніта
  • [email protected]
  • (093) 594-92-20 та (044) 455-57-12 (вн. 157)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.