bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Стань відомим дизайнером з Асоціацією гайдів України»
07.04.2015

В  листопаді 2015 року  АГУ святкуватиме 20-й День Народження! 
Святкування ювілею буде відбуватися протягом всього року, ми запланували цілу низку цікавих заходів з приводу ювілею. Тому, ми оголошуємо  всеукраїнський конкурс!

Пропонуємо Вам створити  емблему 20-річчя АГУ, яка стане основним логотипом святкування і буде розміщена на всій друкованій та сувенірній продукції АГУ. На конкурсній емблемі можна використовувати емблему нашої організації, але необхідно дотримуватися усіх вимог корпоративного стилю її використання (емблему організації можна скачати тут, або ви знайдете її у вкладеному файлі нижче).

Умови участі у конкурсі такі:

1. Взяти участь у конкурсі може будь-хто.

2. Переможців конкурсу визначатиме комісія з числа членів Національної Ради АГУ.

3. Кожний з учасників може надіслати на конкурс необмежену кількість робіт!

4. Роботи можуть бути виконані як у чорно-білому, так і в кольоровому варіанті, намальовані вручну чи з використанням можливостей різноманітних комп’ютерних програм. Розмір – довільний.

5. Малюнок можна надіслати у електронному вигляді (сфотографувати або відсканувати, допустимі формати .jpg, .pdf, .tiff, .bmp) на електронну адресу [email protected].

Відсилаючи роботу на конкурс не забудьте зазначити своє прізвище та ім’я!

6. Останній термін подання малюнків на конкурс 30 квітня 2015 року. 
Датою подання малюнка вважається дата отримання електронного листа, або дата відправлення звичайного (паперового) листа, що визначається за штемпелем поштового відділення. У разі передачі малюнка особисто в руки члену комісії необхідно зазначити дату передачі на зворотному боці малюнка.

7. Роботи, надані на конкурс, не повертаються. Права на творчі роботи учасників конкурсу переходять до організаторів конкурсу, які залишають за собою право на їх використання при організації виставок, реалізації міжнародних гуманітарних програм та виготовленні друкованої продукції. Емблема, яка переможе буде використана при виготовлення сувенірної продукції АГУ та стане головної емблемою святкування 20-річчя АГУ.

8. Всі отримані малюнки будуть розміщені на вебсайті Асоціації гайдів України, а на переможця чекають святкові сюрпризи!

Ми хочемо цікаво відсвяткувати 20 річницю АГУ разом з вами та відкрити нові таланти!

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.