bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на туристичний логотип та промоційне гасло
23.09.2008

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі. Подані на конкурс проекти мають відповідати темі туризму, бути актуальними в міжнародному контексті, потенційно здатними зацікавити широку міжнародну аудиторію, привернути увагу до Івано-Франківської області як до центру культурного, активного, гірськолижного та рекреаційного туризму.

Ескіз туристичного логотипу слід подавати в чорно-білому та кольоровому варіантах у друкованому або в електронному варіанті. Ескізи можуть бути надані у вигляді оригінальних шрифтових рішень, спеціальних графічних емблем, а також у вигляді компонування шрифтового рішення та емблеми. До ескізу повинен додаватися короткий текстовий опис. Друковані ескізи емблем надаються на аркушах формату А 4.

Для участі у конкурсі туристичних слоганів необхідно подати заявку та приклад туристичного слогану (короткого рекламного повідомлення про Івано-Франківщину туристичну, яке б характеризувало регіон, підкреслювало його індивідуальність, привабливість і сприяло б залученню туристів).

Роботи приймаються до 1 листопада 2008 року з 9.00 до 16.00 год.

Премія за логотип становитиме 2.5 тис. грн., за слоган – 1.5 тис. грн.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.