bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БФ “Подільська громада” шукає добрі справи!
08.02.2014

«Світ не без добрих людей» - досить банальна, але надзвичайно правдива фраза. Але, мабуть, в житті кожної людини траплялися історії, якими можна пишатися!

Ви врятували комусь життя, допомогли у вирішенні складної життєвої ситуації, пожертвували чимось заради спасіння?!

Розкажіть про це!

Можливо, серед Ваших знайомих є люди чи родини, життя яких варте поваги та гордості? І вони можуть стати прикладом для інших, як не зважаючи ні на які життєві труднощі можна гідно та достойно прожити життя?!

Розкажіть про це!

Ви досягли великих висот у професії, у вас надзвичайні здібності чи таланти, або ж ви просто не можете прожити дня, щоб не зробити гарний вчинок (нагодувати бездомного, врятувати тварину, бути волонтером та ін.)?!

Розкажіть про це!

Поділіться своїми історіями і ми разом покажемо, що добро робити легко і воно завжди повертається сторицею!

Усі історії надсилайте на електронну адресу БФ «Подільська громада» [email protected] або залишайте у повідомленні на сторінках фонду у соціальних мережах Facebook або Vk.com, перед цим заповнивши анкету, яка є у прикріпленому файлі.

Про найкращі та найяскравіші історії будуть зняті відео сюжети, які транслюватимуться в на одному із телеканалів м. Вінниці.

P.S. Якщо Ви бажаєте аби Вашу історію почули, але хочете залишитись “незнайомцем”, ми будемо раді показати Вашу добру справу як приклад. Також якщо Ви знаєте чи чули про гарні справи незнайомих Вам людей, теж пишіть. Ми хочемо показати усім, що насправді добро у нашому світі є у великій кількості, ми просто його не помічаємо!

Контакти

  • Контактні особи:
  • Данілова Олена (0976131151)
  • Трачук Мар’яна (0633260299)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.