bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс студентських робіт для популяризації юридичних клінік
27.01.2014

Наприкінці січня – у лютому 2014 року Асоціація юридичних клінік проводить конкурс студентських робіт на тему: «Юридична клініка: що це для нас та чому ми тут?». Метою конкурсу є популяризація діяльності юридичних клінік серед студентів, а також пожвавлення їх активності в діяльності інших юридичних клінік.

Конкурс проводиться по всій Україні, та в усіх ВНЗ, де є юридичні клініки. До участі у ньому запрошуються студенти юридичних спеціальностей ВНЗ України, які залучені до роботи юридичних клінік.

Вимоги до есе: конкурсна робота має бути подана у формі есе та написана студентом юридичного факультету, що залучений (-а) до діяльності юридичної клініки; есе має бути присвячене розповіді про юридичну клініку, її діяльність, важливість отриманого досвіду для студента, професійні навички, що були здобуті під час праці та навчання в  юридичній клініці й роздуми щодо важливості  юридичних клінік в соціально-правових реаліях сьогодення. Текст есе має бути українською мовою, 12 кеглем, Times New Roman, з одинарним інтервалом. Вимоги до кількості знаків – 3-5 тис.

Критеріями оцінки конкурсних робіт є: оригінальність подачі, логічність викладення матеріалу, історія успіху, чітко виражена позиція чи погляд автора,  приклад із практики діяльності в юридичній клініці, що ілюструє найбільш вагомий отриманий студентом досвід.

Конкурсні роботи надсилайте на електронну пошту [email protected] до 17 лютого 2014 р.  з зазначенням у темі повідомлення: «Конкурс робіт юридичних клінік України». Разом із есе необхідно буде подати заповнену аплікаційну форму на участь у конкурсі (форма за посиланням).

Оцінювати конкурсні роботи будуть залучені члени правління Асоціації Юридичних клінік України  (АЮКУ) та представники неурядових громадських організацій. Автори найкращих творів будуть нагороджені цінними призами.  Головний переможець буде нагороджений спеціальнім призом Конкурсу – участю в  міжнародній  щорічній конференції з розвитку юридичних клінік.  Також найкращі твори будуть використані при підготовці публікацій: буклетів про діяльність юридичних клінік України (та надруковані в регіональних ЗМІ).

Результати Конкурсу буде оголошено 27-28 лютого 2014 року.

Нагородження переможців відбудеться в м. Києві (в березні) – за участі 10 найкращих авторів творів, представників громадських організацій, АЮКУ.

Конкурс проводиться спільно з Українською фундацією правової допомоги та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». 

 

Контакти

  • Контактна особа
  • Оксана Тарапатова
  • [email protected]
  • (044) 280-67-40

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.