bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний IT-чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт-2014»
17.11.2013

4 листопада 2013 року стартувала реєстрація для участі в студентському Чемпіонаті компютерних талантів «Золотий Байт». Змаганняорієнтованена молодих, талановитих студентів та випускників, які прагнуть реалізувати себе в сфері ІТ-технологій, дизайну та комунікацій. Цього року Чемпіонат виходить на міжнародний рівень і його призовий фонд складає 500 тисяч гривень.

«Золотой Байт» – найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для талановитої молоді, яка захоплюється ІТ-технологіями. Він проводиться з 2007 року. Його місія – підтримка компютерних талантів та розвиток ІТ-сфери. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2014» - «СhangingtheWorld» («Змінюючи світ»).

«Золотий Байт» є некомерційним проектом, участь в ньому безкоштовна для всіх. Учасниками Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів можуть бути учні шкіл, студенти ВНЗ та випускники 2012-2013 років. Змагання передбачає як одноосібну, так і командну участь (залежно від номінації).

Етапи Чемпіонату: I етап - заочний (on-line) - з 4 листопада по 25 грудня 2013р.; II етап – регіональний фінал - з 15 січня по 15 лютого 2014р.; III етап – міжнародний фінал (м. Київ) - 22 - 23 березня 2014р.

Номінації Чемпіонату «Золотий Байт-2014»:

  • Startupchallenge (конкурс програмних проектів).

  • Networkingtechnology (номінація для системних адміністраторів).

  • Mobile development (конкурсмобільних додатків).

  • Game design (конкурсзі створенняігор).

  • Character design (конкурсзі створення ігрових персонажів).

  • Web – design (конкурс web-проектів).

  • Shortmovie (конкурс короткометражних фільмів).

  • NoSQL expert (конкурс для використання NoSQL-підходу в проектах).

  • Junior competition (конкурсдлядітей 10-14 років).

Цього року Чемпіонат набув міжнародний статус, в ньому приймуть участь Україна, Росія, Білорусь, Казахстан, Литва, Латвія, Естонія та інші країни. Минулого року в Чемпіонаті прийняли участь понад 6000 чоловік. Очікується, що цього року кількість учасників значно зросте. Організатор «Золотого Байту» - Компютерна Академія «ШАГ».

Дмитро Корчевський, генеральний директор Комп’ютерної Академії «ШАГ» та ініціатор проведення Чемпіонату «Золотий Байт»: «IT-ринок України потребує подібних конкурсів. Це дає можливість талановитим студентам проявити себе та змусити ІТ-компанії звернути на себе увагу. Ми хочемо, щоб на Чемпіонаті зароджувались нові зірки, котрі в майбутньому виведуть Україну в лідери світової ІТ-індустрії».

Чемпіонат проводиться при підтримці Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, Кабінету міністрів України, Міністрества освіти і науки України, Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, в партнерстві з лідерами ІТ-ринку: корпорацій Microsoft, Autodesk, Intel, InterSystems, Imperiousgroup, бізнес-інкубатора HappyFarm, SterlingStudio та іншими.

Уся інформація про умови участі в Чемпіонаті доступна на сайті www.goldenbyte.org та сторінках проекту в соцмережах: www.facebook.com/GoldenByteInternational, www.vk.com/goldenbyte, https://twitter.com/golden_byte.

 

З питань партнерства із ЗМІ:
Яценко Марина
Е-mailmyatsenko@itstep.org
моб. тел. 063-868-88-33

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.