bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс фотографій та відеороликів “Літній відпочинок з улюбленою бібліотекою”
24.07.2013

Увага! З 17 липня стартує конкурс фотографій та відеороликів “Літній відпочинок з улюбленою бібліотекою”. Конкурс проводить Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.Чижевського  для всіх бажаючих, хто захоплюється фотографією, як аматорів, так і професіоналів. Вік учасників не обмежується. Якщо Ви побачили цікавий сюжет, який можна представити в номінаціях «Читання влітку», «Спілкування в бібліотеці», «Натюрморт з книгою», «Подія в бібліотеці», «Гумористичне фото» (звісно ж, на тему бібліотеки, книги і читання) – не гайте часу, надсилайте фото/відеоролики і отримаєте приз.

Останній термін прийому робіт  - 20 вересня.

Презентація кращих фоторобіт відбудетьсядо Всеукраїнського дня бібліотек в обласній бібліотеці ім. Д.І.Чижевського. Ваше фото (одне чи декілька)  переглянуть кілька тисяч кіровоградців та гостей міста, адже фотовиставка діятиме протягом місяця після завершення конкурсу. 

Переможці отримають подарунки!

Подробиці проведення і організації можна дізнатися за тел.: 0661227098 у координатора конкурсу Приймак Світлани, а також на сайті бібліотеки.

 Детальніше читайте в Положенні про Конкурс.

 

Контакти

  • Координатор конкурсу Світлана Приймак тел.: 0661227098
  • сайті бібліотеки http://library.kr.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.