bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартує конкурс міні-грантів на створення «Міста своїми руками»
16.05.2013

15 травня в містах сходу України стартував соціальний конкурс «Місто своїми руками». Ініціативні групи мешканців міст, органи самоорганізації населення, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та громадські організації мають можливість втілити свої ідеї та змінити рідне місто своїми руками.

Проекти мають бути спрямовані на вирішення місцевих проблем у соціальній сфері, сфері благоустрою,  житлово-комунального господарства а також планується підтримати освітні, культурні, творчі ініціативи або ініціативи, що спрямовані на пропаганду здорового способу життя та популяризацію занять спортом. Максимальна сума гранту на реалізацію одного проекту – 20 тисяч гривень.

До участі запрошуються активісти 13 міст присутності ДТЕК: Курахове, Зугрес, Кіровське, Добропілля, Моспіно (Донецька область), Енергодар (Запорізька область), Зеленодольск, Павлоград, Першотравенськ, Тернівка (Дніпропетровська область), Щастя, Свердловськ, Ровеньки (Луганська область).

Оцінювати проекти будуть Конкурсні комісії, що створюються в кожному місті. До складу комісій увійдуть представники місцевої громади, фахівці підприємств і організацій, лідери громадської думки в містах. Визначення переможців відбудеться в липні, а реалізацію проектів планується завершити до листопада.

Конкурс міні-грантів на соціальні проекти проводять міські ради за фінансової підтримки компанії ДТЕК. Адмініструє Конкурс Спілка громадських організацій «Фундація Локальних Ініціатив Донеччини» (СГО «ФЛІД»).

Учасники мають надати свої проектні пропозиції до 14 червня 2013 року. Більш детальну інформацію щодо участі в Конкурсі можна отримати за наведеними нижче контактами в своєму місті.

Представники Адміністратора Конкурсу:

Світлана Ткаченко, +38 066 666 39 14, [email protected]

Альона Доля, +38 050 973 20 90

Довідка:

Проект «Місто своїми руками» реалізується в рамках затвердженої Стратегії соціального партнерства компанії ТОВ ДТЕК та міст присутності компанії на 2013-2015 роки. Головна мета Проекту - сприяння розвитку громадської активності та підтримка ініціатив, спрямованих на вирішення місцевих проблем. Проект реалізовується у 13 містах присутності ДТЕК. Компанія інвестує в Проект близько 1,5 млн.грн.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.