bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Районні ЗМІ мають шанс отримати власний веб-сайт
26.08.2012

Громадська організація «Світло» оголошує про початок реалізації проекту «Відкритий Інтернет - простір для районних ЗМІ Центру України» і запрошує районні (місцеві) друковані ЗМІ Кіровоградської, Винницької, Черкаської та Полтавської  областей взяти участь у цьому проекті.

Проект стартував у рамках Програми «Засоби масової інформації» Міжнародного фонду «Відродження». Реалізує цей проект молодіжна громадська організація «Світло».

Мета проекту - допомогти районним друкованим ЗМІ Кіровоградської, Винницької, Черкаської та Полтавської  областей створити і розмістити в Інтернеті свій WEB-сайт, навчитися ним керувати і ефективно його використовувати.

У рамках проекту на конкурсній основі будуть відібрані 16 районних (місцевих) друкованих ЗМІ з Кіровоградської, Винницької, Черкаської та Полтавської  областей, які отримають можливість створити електронну версію свого видання в мережі Інтернет. веб-сайти створюються на партнерських умовах при безпосередній участі редакції-клієнта.

В 2010 роцi ГО «Світло» вже реалізувало подібний проект, зробивши 10 безкоштовних веб-сайтів для 10 місцевих друкованих ЗМІ Криму.

В 2011 роцi в рамках цього ж проекту було зроблено 20 безкоштовних веб-сайтів для друкованих ЗМІ  Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей, 

Крім безпосереднього створення веб-сайтів, в рамках проекту планується:

  • проведення навчального семінару для представників ЗМІ, в ході якого вони отримають базові навички адміністрування веб-сайту та управління контентом;
  • розробка та випуск посібника для журналістів, в якому будуть розглянуті базові аспекти створення і розміщення медіа-контенту в мережі Інтернет, і інші питання;
  • презентація зроблених веб-сайтів в Інтернет-просторі України, а також серед представників ЗМІ, влади, громадських організацій і т.і

Громадська організація «Світло» має можливість створити тільки 16 сайтів, тому відбір ЗМІ буде здійснюватися на основі заповнених анкет, які мають надійти на електронну або поштову адресу ГО «Світло» не пізніше  30 вересня 2012 року.  Перевага буде надаватися ЗМІ, які виходять регулярно і зазнають труднощів у сфері використання Інтернет- та інформаційних технологій. Також перевага буде надаватися тим проектам, які зможуть надалі успішно розвиватися вже без підтримки з боку громадської організації «Світло».

Для тих друкованих ЗМІ, які пройдуть відбір, громадська організація «Світло» зобов’язується:

  • створити, протестувати і розмістити в мережі Інтернет веб-сайт видання;
  • зареєструвати веб-сайт в основних пошукових системах;
  • створити і розмістити в банерообмінної мережі один рекламний банер;
  • протягом року забезпечувати технічну підтримку функціонування веб-сайту.

Заявки на участь у проекті і створення веб-сайту просимо надсилати на e-mail [email protected]  або за адресою: 95050, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Ростовська, 21, оф. 19, Шабанову М.В.

З усіх питань, пов’язаних з проектом, можна звертатися за тел. +380 652 70 60 72, +380 66 490 30 40.

Анкету учасника Ви можете завантажити в доданому файлі.

Більш детально про програму «Засоби масової інформації»: www.irf.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.