bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальних плакатів “Безпека та розуміння”
21.05.2012

МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» спільно з USAID|Проектом розвитку ВІЛ/СНІД- сервісу в Україні запрошує Вас взяти участь у Конкурсі соціальних плакатів з ВІЛ-тематики «Безпека та розуміння»

На даний момент в Україні вкрай недостатньо інформаційних матеріалів для загального населення з питань ВІЛ/СНІДу. Бракує плакатів, які спрямовані на толерантне ставлення до уразливих груп, таких як - споживачі ін’єкційних наркотиків (СІН), працівники комерційного сексу (ПКС), чоловіки, що мають секс с чоловіками (ЧСЧ), клієнти замісної підтримуючої терапії (ЗПТ), люди, які живуть з ВІЛ (ЛЖВ), діти вулиць і профілактику передачі ВІЛ через специфічні сексуальні практики і небезпечну поведінку .

Мета Конкурсу – підвищення інформованості загального населення України з питань профілактики ВІЛ-інфекції, та формування толерантного ставлення до уразливих до ВІЛ груп.

Номінації конкурсу:

  1. Профілактика ВІЛ серед ЧСЧ
  2. Формування толерантного ставлення до уразливих груп (СІН, ПКС, ЧСЧ, клієнти ЗПТ, ЛЖВ, діти вулиць)
  3. Профілактика передачі ВІЛ через специфічні сексуальні практики і небезпечну поведінку (татуювання, пірсинг, оральний секс і т.д.).

Технічні вимоги до робіт:

  • Мінімальний розмір роботи – формат А3 (297мм х 425мм).
  • Файл формату JPG або PDF.
  • Плакат повинен мати роздільну здатність не менш ніж 1024 х 768 пікселів.

За підсумками Конкурсу переможцям присуджуються 1, 2 і 3 місця в кожній номінації. Всі учасники, які посіли призові місця нагороджуються цінними призами та дипломами, але найголовнішим призом буде тиражування і розповсюдження плакатів серед громадських організацій і медичних установ.

У Конкурсі можуть брати участь усі бажаючі, які проживають на території України і досягли 18-річного віку з відкритим серцем і бажанням донести свій образно-словесний посил до масової свідомості.

Для участі у Конкурсі Вам необхідно надіслати в електронному вигляді роботу, виконану відповідно до вимог конкурсу і заявку-анкету до 10 червня 2012 року за електронною адресою [email protected] з поміткою «Конкурс». Заявка повинна включати наступу інформацію:

  1. Прізвище/ім’я/нікнейм (або відомості про авторський колектив)
  2. Місто/організація
  3. Контактний телефон/ e-mail
  4. Номер номінації
  5. Назва роботи
  6. Коментарі до роботи (не більш 300 слів)

Детальнішу інформацію про умови проведення Конкурсу Ви можете отримати ознайомившись з Положенням про конкурс соціальних плакатів

З усіма додатковими запитань стосовно конкурсу ви можете звернутися за електронною адресою [email protected] або за номером телефону +38 095 765 53 82 ( контактна особа Велигоцька Анастасія).

Намалюй краще та здорове життя!

Висловлюємо подяку за авторську ідею Конкурсу соціальних плакатів Леоніду Чиндею.

Контакти

  • Велигоцька Анастасия
  • ВБО “Ініціатива заради життя”
  • [email protected]
  • +38 095 765 53 82

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.