bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Академія Лідерства Ради Європи відкриває двері для місцевих лідерів
03.05.2012

Академія Лідерства Ради Європи 2012-2012 рр. відкриває двері для місцевих лідерів. До участі запрошуються міські голови, заступники міських голів, секретарі міських рад та керуючі справами.

Що таке Академія Лідерства?
Академія лідерства – це складова Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» Академія базується на трьох інтенсивних тренінгах протягом року, що проводяться міжнародними та українськими експертами та базуються на командній роботі, прикладах, рольових іграх.

Тематика занять включає: розвиток навичок особистого лідерства, стратегічного мислення, самооцінки, управління конфліктами, майстерності ведення переговорів, а також міжмуніципальне співробітництво, співпрацю з неурядовими організаціями та багато іншого.

В чому переваги нашої Академії?

  • Місцеві Лідери не тільки вдосконалюють здібності, але й формують мережі інституційного лідерства, де обмінюються знаннями та інструментами лідерства.
  • Слухачі Академії оволодівають новітніми європейськими практиками використання лідерського ресурсу керівника та його особистого впливу на організаційну поведінку підлеглих.

Які вигоди отримають випускники Академії Лідерства?

  • Справжні конкурентоспроможні Лідери отримують здатність бачити стратегію розвитку міста, втілювати цю стратегію через стратегічний менеджмент у співпраці з власною громадою!
  • Лідери отримають знання та навички для того, щоб підвищити якість послуг для людей, що їх обирають!
  • За підсумками участі у всіх трьох навчальних сесіях Лідери отримають міжнародний сертифікат Ради Європи.

Як долучитися до Академії Лідерства?
До 15 травня 2012 року направити офіційну заявку на участь за підписом міського голови на ім‘я Голови офісу Ради Європи в Україні пана Володимира Рістовські

Адреса: Рада Європи в Україні, Бізнес‐центр «Іллінський»
Вул. Іллінська, 8, під‘їзд 7, поверх 6,
Київ, Україна, 04070

Перша сесія циклу відбудеться у другій декаді червня 2012 року.

Деталі за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.