bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стажування у США за темою ,,Ринок землі та посилення ролі агропромислових асоціацій”
21.02.2012

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми „Громадські зв’язки” (Community Connections Program) у м. Херсон та Херсонській області, яка передбачає 3-тижневе стажування у США за темою ,,Ринок землі та посилення ролі агропромислових асоціацій”.

Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. Для участі у програмі знання англійської мови не вимагається.

Для участі в конкурсі запрошуються Херсонські представники галузевих асоціацій агропромислового комплексу, представники місцевих урядових структур, які безпосередньо працюють з промисловими асоціаціями та розвитком ринку землі в Україні, представники громадських неурядових організацій, незалежні експерти, які тісно співпрацюють з агропромисловою асоціацією щодо питань розвитку асоціації та розвитку ринку землі, представники ЗМІ, які висвітлюють сільськогосподарські та земельні питання.

Кандидат має мати лідерські здібності, відповідальність за прийняття рішень у своїй сфері, можливість поширення отриманого досвіду та внесення особистого вкладу в підготовку національних стратегій по покращенню судової системи.

Орієнтовна дата поїздки групи: 18 липня – 8 серпня 2012 року.

Всі витрати покриваються програмою, окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територією України.

Останній термін подання анкет – 27 березня 2012 року.

Анкету можна подати у Київському офісі програми ,,Громадські зв’язки” за адресою:

  • ГО ,,Інститут розвитку регіональної преси”, пров. Георгіївський, офіс 408-409, Київ 01034, (особисто або кур’єрською доставкою), тел. +380-67-217-9199,
  • або у місті Херсон: вул. Фрунзе, 2, оф. 24, з відміткою «для Анни Павлюк», з 9:00 до 18:00.

Прочитати детальну інформацію про програму та скачати анкету можна на сайті irrp.org.ua/cc.html

Слідкуйте за нашою діяльністю та оголошеннями про програми у мережі Facebook та Twitter 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.