bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Ген рівності» продовжено
27.09.2011

Як відомо, натхнення приходить в останню мить, а отже для тих, хто ще не встиг подати відео на конкурс короткометражних фільмів «Ген рівності», організатори вирішили створити додаткову можливість - роботи можна надсилати до 20 жовтня!

Протягом конкурсного періоду від учасників було отримано чимало цікавих робіт, які вже зараз можна переглянути на каналі GenderTube.

Конкурс «Ген рівності» реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу з метою привернути увагу молоді до гендерних питань.

До участі запрошуються молоді люди віком 18-35 років.

Основні теми конкурсу: рівні права й можливості жінок і чоловіків та попередження насильства в сім’ях.

Щоб стати учасником, необхідно надіслати заявку і відеоролик тривалістю до 5 хвилин. Відео може бути знято на будь-який пристрій, що здійснює запис – відеокамеру, фотоапарат чи мобільний телефон. Ознайомитися з Положенням про конкурс та завантажити форму заявки можна на сайті.

Нові дати конкурсу:

  • Прийом відеороликів – до 20 жовтня 2011 року;
  • GenderFilmFest – Фестиваль короткометражних фільмів: 28 жовтня 2011 року.

Переможців конкурсу визначатиме журі, до складу якого ввійшли: режисери Віктор Придувалов та Марина Врода, відомі діячі мистецтва Євгенія Гапчинська та Павло Гудімов, спортсмен Денис Силантьєв, співачка Джамала та інші видатні особистості. На переможців чекають цінні призи. Автори найкращих фільмів конкурсу отримають запрошення відвідати фестиваль у Києві - організатори забезпечать проїзд та проживання.

В рамках жовтневого заходу GenderFilmFest відбудеться ряд цікавих тематичних заходів, зокрема, виставка за конкурсом гендерної карикатури «Ґендерний стереотип – карикатура дійсності». Тож, якщо хтось не наважується висловитися мовою кіно, може зробити це на папері. Детальніше про конкурси гендерних фільмів та карикатур на сторінці facebook.

Адреса оргкомітету: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 20, оф. 701, «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні».

Справка про Конкурс короткометражних фільмів «Ген рівності»: Конкурс короткометражних фільмів на гендерну тематику «Ген рівності» ініційовано Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Виконавець - проект «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні». Мета конкурсу – привернути увагу молодих людей до проблеми насильства в сім’ях, нерівних прав і можливостей жінок і чоловіків в різних аспектах суспільного, і зокрема сімейного життя. Конкурс триває на території України з 1 червня до 20 жовтня 2011 року і включає фестиваль короткометражних фільмів GenderFilmFest, що відбудеться в місті Києві 28 жовтня 2011 року. Партнери конкурсу: PR-агенція CLEVER Group, Комсомольська Правда, КіноДайджест, Обозреватель, CinemaHall, AIESEC, ГУРТ, Unistudy, StudNews, openstudy.org.ua, Баркемп движение.UA, www.univerlife.com.

Справка про Конкурс гендерної карикатури «Ґендерний стереотип – карикатура дійсності»: Конкурс гендерної карикатури «Ґендерний стереотип – карикатура дійсності» проводиться Програмою рівних можливостей та прав жінок в Україні ЄС-ПРООН за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу та Програми розвитку ООН. Мета конкурсу – у гумористичній формі привернути увагу суспільства до ґендерних проблем, з тим, щоб у візуальній формі продемонструвати недоречність поведінки у рамках ґендерних стереотипів. Конкурс триває з 20 вересня по 10 листопада 2011 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.