bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває конкурс ідей “Оздорови суспільство!”
07.09.2011

Вже другий рік поспіль Фонд братів Кличків спільно з Фондом Конрада Аденауера реалізовують соціальний проект «Оздорови суспільство!»

оздорови суспільство

Минулого року проект набув широкого резонансу серед свідомих молодих українців та дозволив зібрати нестандартні, зрілі та актуальні ідеї оздоровлення сучасного суспільства. Ті добрі справи та власні проекти, які були реалізовані учасниками на прикладі своїх громад, дали величезні результати та привернули увагу великої кількості людей, а отже головна мета проекту – заохотити суспільство думати та творити добрі справи, виправдала себе.

Цього року, традиційно, проект стартує з однойменного конкурсу ідей. Автори найкращих робіт продовжать змагання та отримають гранти на реалізацію своїх проектів.

Мета конкурсу – заохотити свідому українську молодь замислитися над тим, що саме вона може зробити для розбудови здорового суспільства та визначити коло молодих людей, які бажають зробити свій внесок у становлення здорового суспільства в Україні.

Умови конкурс:

  • До участі у конкурсі запрошуються ініціативні групи молоді у кількості 3-х осіб, які мають спільну ідею щодо оздоровлення суспільства і готові втілювати її у життя разом.
  • Вік учасників: від 16 до 25 років на 1 січня 2012 року.
  • Для участі у конкурсі слід надіслати заявку (форма заявки) з описом критеріїв здорового суспільства, наведенням сучасних прикладів та викладенням власної ідеї оздоровлення українського суспільства.
  • Заявка подається від однієї делегованої людини із зазначенням осіб, які будуть задіяні у втіленні ідеї у життя.

Конкурс проводиться на території України і триває з 17 травня до 30 вересня 2011 року.

Заявки на конкурс надсилати за адресою БО «Фонд братів Кличків», 01019, м. Київ, а/с 140 або е-поштою: fund@klitschkо.com з позначкою «конкурс ідей». Заявки, отримані організатором після 30 вересня 2011 р., розглядатися не будуть. Детальна інформація про проект та конкурс тут: http://klichkofund.org/ozdorovy/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.