bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на створення короткометражного документального фільму
21.04.2011

У проект "Тандем" передбачається залучити близько 50 осіб, що будуть здійснювати взаємні візити, навчатись та створювати «Тандем» спільно з партнерами із Європейського Союзу, з одного боку, і представниками України та Молдови, з іншого боку. Наприкінці співпраці у травні 2012 року кожен тандем представлятиме свій спільний проект під час заключного фестивалю в Молдові та Україні.

Упродовж робочих візитів до партнерських організацій учасники проекту знайомитимуться із середовищем та культурною практикою організацій країн-партнерів, пізнаватимуть культурне життя міста, регіону та країни партнера по тандему, а також працюватимуть над спільним проектом. Робочі візити будуть доповнені спільними вишколами та зустрічами.

Короткометражний відеофільм повинен висвітлювати еволюцію учасників проекту від його початку в липні 2011 року до його завершення в травні 2012 року.

Увесь процес буде задокументовано у відеофільм, який відображатиме роботу учасників Тандему та набутий ними міжкультурний досвід. Перегляд цього фільму має надихнути глядачів на культурну співпрацю між Європейським Союзом, Україною та Молдовою. Фільм буде розповсюджуватись на DVDдисках, через різноманітні Інтернет-платформи, мережі, телевізійні канали тощо.

Фільм буде створено у двох версіях:

  • Версія А – 15-30 хвилин;
  • Версія Б – анонс для перегляду в Інтернеті тривалістю 3 хвилини.

Зйомки фільму повинні розпочатись у вересні 2011 року.

Мова - Англійська.

Заявка на тендер повинна містити щонайменше короткий опис відеопроекту, опис заходів (тобто у який спосіб буде зібрано відеоматеріал), ідеї щодо відеосценарію/сюжету, графік (кінцевий термін створення фільму – червень 2012 року), а також детальний бюджет. Проектна пропозиція не повинна перевищувати 3 сторінок та повинна включати резюме кіномитця/продюсера/редактора, приклади попередніх відеоробіт та копію офіційної реєстрації організації, що подає заявку на участь.

Право на участь: Неприбуткові організації, зареєстровані в Україні та в Молдові.

Кінцевий строк подання заявок – 31 травня 2011 року.

Контакти: Jotham Sietsma, Співробітник Проекту ЄКФ – Програма Добросусідства ЄС ([email protected]; +31-20-5733868)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.