bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Де на Волині провести казковий відпочинок?
19.07.2013

Чи часто ми можемо подарувати нашим дітям казку? За щоденними турботами, і шаленим темпом життя ми забуваємо, що дітям хочеться казкових пригод, вражень, барв, які наповнюють чарівний світ дитинства.

У допомогу батькам, котрі не знають як же організувати дозвілля дітей цікаво і з користю, на Волині відкрили туристичний маршрут «Магія Волинської казки», що пролягає неподалік обласного центру через села Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська. Тут дітей чекає незабутня казкова феєрія: прямо на очах оживають казки «Рукавичка», «Івасик-телесик», «Коза-Дереза». Діти мають можливість познайомитись із казковими героями, зробити з ними фото на пам’ять і стати частиною великої казкової родини.

У «Магії Волинської казки» Ви зможете відпочити з сім’єю за межами задушливого міста й проникнутись духом сільського життя. Тут створені умови для відпочинку та розважальна програма і дітям, і дорослим: для дітей у перервах між захоплюючими постановками казок працюють тематичні й анімаційні майданчики, організовуються веселі ігри та забави, а також проводяться майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок і лозоплетіння. А батьки тим часом мають змогу відпочити і почастуватися автентичними українськими стравами.

Слідуючи сімейним маршрутом, усі бажаючі можуть відвідати «уроки живої віри», під час яких настоятель Троїцького храму пояснить основні християнські засади, розкаже про різні релігійні обряди і відповість на усі Ваші запитання.

Завітайте в гості до Волинської казки разом із сім’єю і подаруйте дітям незабутні враження від чарівного світу казок!

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном: +380956454655 – Ірина Гайдучик.

Сімейний туристичний маршрут «Магія Волинської казки» розроблено та впроваджено громадами сіл Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська Рожищенського району Волинської області в межах проекту Асоціації підтримки та розвитку ОСББ та ОСН «Через спільні інтереси та спільні дії до об’єднання громад», який реалізовується за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження» (програма «Громадянське суспільство та належне врядування»).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.