bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дню Святого Миколая радіють не тільки діти
18.12.2012

Міжнародний благодійний фонд Преподобного Сергія Радонежського розпочав роботу з Київською міською організацією ветеранів. Перед святами представники Фонду відвідали ветеранів, учасників бойових дій, чимало з яких - самотні і живуть у великій нужді. Візит розпочали із вручення невеликих подарунків - солодощів і теплої білизни. Придалися і декілька упаковок підгузників для дорослих, які захопили на всяк випадок - деякі з них не встають з ліжка.

Більшість ветеранів були дуже раді гостям, подарункам, насамперед - в першу чергу - увазі.

Одна із відвіданих ветеранів, Тетяна Григорівна Корманова - учасниця бойових дій. Все життя вона пропрацювала лікарем, а зараз - лежача хвора і живе одна. Їй довго безуспішно дзвонили в двері, потім вирішили передати подарунок через сусідів, які допомагають Тетяні Григорівні, незважаючи на власний літній вік. 
 
Таїсію Петрівну Флейшман привітали із недавнім 90-дітнім ювілеєм. Незважаючи на власне складне фінансове становище, вона відмовилася від подарунка, прийнявши лише квіти і цукерки. «Віддайте це тому, хто більше потребує» - сказала ветеран.
 
А ось учасниця бойових дій, Ганна Федорівна Тіторова, з якою також вперше познайомились представники фонду, має більше сил і активнодопомагає Київської міської організації ветеранів - в основному, по телефону.

«Ветерани раділи як діти» - говорить Людмила Лисенко, директор по роботі з бюджетними орагнизациями МФБ Преподобного Сергія Радонезького, - «і найбільше - людській увазі та участі. Дехто запрошував за стіл нас, незнайомих їм людей - адже зараз гості в них бувають не часто».

Таким було перше знайомство з новими підопічними Фонду. Їх потреби були враховані, і надалі вони отримуватимуть допомогу - медикаментами, одягом і просто добрим словом.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.