bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку стратегічного плану організації та плану реагування під час кризи
27.10.2021

В рамках програми «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства» від ІСАР Єднання МБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» оголошує тендер на закупівлю послуг по розробці  стратегічного плану Організаціїта плану реагування під час кризи в Організації.

1.Опис закупівлі

Миколаївська благодійна організація «всеукраїнська мережа ЛЖВ» (далі - Організація) вже понад 16 років є надійним партнером державних установ та неурядових організацій у реалізації програм протидії ВІЛ-інфекції, туберкульозу та іншим небезпечним хворобам; у створенні сталих моделей надання доступних послуг уразливим групам; у здійсненні профілактичної роботи з вразливими підлітками.

Пандемія COVID-19 змусила неурядові організації, шукати нові механізми надання послуг вразливим групам, нові методи наближення медичних та соціальних послуг до тих, хто їх потребує. Інструменти управління, мотивації всередині організацій зазнали змін та потребують розвитку та підтримки з метою збереження ролі ВІЛ-сервісних НУО у протидії епідемії та пандемії у тому числі.  Для ефективного подальшого функціонування, Організація потребує посилення системи менеджменту, зокрема, покращення навичок кризового управління та реагування на кризу, а також оновити стратегічний план Організації з урахуванням зміни ситуації країні. Це сприятиме підвищенню гнучкості Організації в умовах змін та невизначеності, дозволить забезпечити стале надання послуг нашим клієнтам.

Для цього, заплановано проведення трьох сесій, з оцінки ситуації, вироботки подальшої стратегії Організації, прогнозування криз, оцінки внутрішніх загроз та прогнозування відповіді на них. Також передбачається підтримка та допомога в доопрацюванні документів з метою отримання готового продукту.

1.1. Очікуваний період надання послуг: 05 листопада 2021 – 30 листопада 2021

1.2. Предмет закупівлі:

Проведення сесій з стратегічного планування та створення плану управління кризами, з аналізом та врахуванням існуючої документації(політик, положень тощо) в Організації .

2. Вимоги до кандидата

Досвід тренерської роботи в сфері стратегічного, операційного планування, управління НУО, менеджменту. Знання підтверджені сертифікатами та відгуками по зазначеній темі. Гнучкий підхід до роботи з Замовником. Досвід співпраці з неурядовими організаціями (не менше 3-х років).

Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення. Якість запропонованого часового плану проведення сесії, що найкраще відповідає потребам організації. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання послуг.

Тендерні пропозиції відправляти на електронну адресу [email protected]  з поміткою «Тендерна пропозиція»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.