bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Антикорупційна ініціатива ЄС шукає фінансового консульнтанта
14.10.2021

Для досягнення цієї мети програма фокусується на трьох конкретних цілях: 1) підвищення незалежності, ефективності та стійкості антикорупційних установ у незалежній стратегічній рамці (Компонент 1); 2) зниження рівня корупції на місцевому рівні в «Містах доброчесності» та інших містах (Компонент 2); 3) підвищення культури доброчесності в Україні шляхом залучення бізнес-спільнот, громадянського суспільства і медіа (Компонент 3).

Завдання

Це конкретне завдання стосується підтримки EUACI міст доброчесності (Компонент 2), а точніше, внеску у: «Покращення обізнаності та практик доброчесності у містах програми». Саме в цьому конкретному контексті EUACI шукає Консультанта, який може тісно співпрацювати з EUACI та місцевими організаціями (організації громадянського суспільства/ОГС), які отримуватимуть фінансування від програми для реалізації проектів у містах-партнерах. Консультант працюватиме з сімома організаціями у п’яти містах: - Маріуполь - 1 ОГС; Нікополь - 1 ОГС; Житомир - 2 ОГС; Чернівці - 1 ОГС; Червоноград - 2 ОГС.

Кінцевий термін подання пропозицій - 28 жовтня (включно) 2021 року, 18:00 за київським часом. Пропозиції надсилаються на англійській мові до зазначеного вище терміну на адресу [email protected] із зазначенням теми «Financial consultant». Будь-які уточнюючі запитання щодо тендерної пропозиції слід надсилати на адресу [email protected] не пізніше 26 жовтня 2021 р., 18:00 за київським часом.

Більше інформації

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.