bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з PR супроводу досліджень та онлайн-порталу
10.06.2021

МБФ «Альянс громадського здоров’я» (далі Альянс) - провідна професійна організація, що у співпраці з ключовими громадськими організаціями, Міністерством охорони здоров‘я та іншими урядовими органами веде боротьбу з низкою епідемій, у т.ч. ВІЛ/СНІД і ТБ в Україні, керує профілактичними програмами та надає якісну технічну підтримку та фінансові ресурси організаціям на місцях. Місією Альянсу є зниження поширення інфекцій та смертності і зменшення негативного впливу епідемій шляхом підтримки громадської протидії ним в Україні, а також шляхом поширення ефективних підходів до профілактики й лікування у Східній Європі та Центральній Азії.

Закупівля консультаційних послуг виконується у рамках проекту «Удосконалення каскаду лікування ВІЛ для ключових груп населення шляхом диференційованого виявлення нових випадків та залучення до лікування, нарощення потенціалу ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» та стратегічної інформації в Україні».

Обгрунтування:

МБФ «Альянс громадського здоров’я» на постійній основні реалізує низку досліджень щодо ВІЛ-інфекції, ключових груп та інших аспектів громадського здоров’я. Отримані результати дослідження та аналітичні продукти оформлюються у вигляді інформаційних матеріалів (інфографік, брошур тощо) та повнотекстових видань (звіти, посібники тощо), і поширюються серед національних та регіональних фахівців. Крім друкованого формату, створені матеріали розміщуються на онлайн-ресурсах Альянсу. Одним з таких ресурсів є портал «Аналіз ситуації з ВІЛ в Україні» (https://hivdata.org.ua/), який містить звіти, публікації та інфографіки за результатами досліджень та буде наповнюватися та оновлюватися на постійні основі.

Завдання:

  1. Здійснення попереднього аналізу цільової аудиторії, визначення каналів і форм комунікації у межах супроводу досліджень та онлайн-порталу;
  2. Розробка загальної стратегії та концепції проведення інформаційної кампанії на постійній основі на час реалізації проєкту;
  3. Розробка плану проведення інформаційної кампанії з визначеними кроками, термінами та інструментами реалізації;
  4. Повний супровід реалізації інформаційної кампанії, координація та контроль дотримання плану та термінів виконання;
  5. Взаємодія з іншими надавачами послуг, наприклад, розробниками порталу, друкованих видань, дизайнерами тощо;
  6. Встановлення партнерства з іншими організаціями у сфері громадського здоров’я, медіа,  відповідно до тематик досліджень, для ефективного поширення інформації про проєкт;
  7. Проведення оцінки ефективності інформаційних кампаній, надання зворотного зв’язку та рекомендацій для подальшої реалізації проєкту.

Загальні вимоги до консультанта:

- не менше 3 років відповідного досвіду у сфері PR, реклами, журналістики або маркетингу,

- високий рівень володіння інструментами PR та проведення інформаційних кампаній;

- досвід роботи з громадськими, некомерційними організаціями;

- навички з написання інформаційних матеріалів – статей, новин тощо;

- відмінні комунікаційні та організаційні навички,

- наявність ФО-П буде перевагою.

Процедура участі в конкурсі:

Усі учасники конкурсу повинні подати CV та матеріали, що підтверджують релевантний для конкурсу досвід. Документи необхідно надіслати на електрону адресу [email protected] до 18:00 18 червня 2021 р.

У темі повідомлення зазначте, на яку позицію Ви подаєтесь: «PR-консультант».

На співбесіду буде запрошено тільки тих кандидатів, яких буде відібрано за результатами попереднього розгляду резюме та мотиваційного листа.

Альянс громадського здоров’я працює відповідно до політики рівних можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик, ВІЛ статусу, і індивідуальних переваг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.