bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги з друку на промоційних матеріалах
12.04.2021

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX (надалі-IREX) в рамках програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді) шукає підрядника для виконання послуг з друку на промоційних матеріалах (футболки, худі, еко-сумки, ручки, блокноти та ін). Термін дії договору, який заплановано укласти із переможцем тендеру – довгостроковий, на 17 місяців до 24 вересня 2022 року. У зв’язку з чим, оголошуємо тендер «Послуги з друку на промоційних матеріалах».

Зацікавленим сторонам необхідно підготувати свої цінові пропозиції, заповнивши Додаток 1 та Додаток 2 у відповідності до вимог, зазначених у даному документі. Пропозиція повинна бути написана українською мовою, містити реквізити заявника, а ціни мають включати в себе необхідні податки та збори (1), окрім ПДВ та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

У випадку вашої зацікавленості, просимо надсилати ваші комерційні пропозиції до 17.00год, 14квітня 2021 р.на електронну адресу: [email protected]  з темою листа «Друк на промоційних матеріалах – Пропозиція для програми СИЛА»

Запит на пропозицію Ви можете знайти за посиланням: 

<https://drive.google.com/file/d/1Ttlon5QEMbsaVUCEnvrChT_vugRdr9f-/view?usp=sharing 

Заявник несе відповідальність за те, щоб пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну.

Надсилаючи пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf чи *word. Копії документів, що додаються до пропозиції повинні бути у форматі.pdf чи *word і не містити вірусів чи пошкоджень в архіві ZIP.

Запропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися відповідно до повноти пропозиції та її відповідності до вимог ЗП. Вибір буде здійснено на користь пропозиції, яка відповідає вимогам та критеріям оцінки та є найбільш економічновигідною. На її підставі буде укладено договір.

Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору.

IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП.

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

З повагою,

        Анна Будішевська,  Координаторка програми


(1) * -ціна включає в себе усі податки та збори, які сплачує постачальник, окрім ПДВ. Оскільки укладення договору буде здійснене в рамках проекту міжнародної технічної допомоги, який зареєстрований в Міністерстві економіки, тому оплата ПДВ неможлива.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.