bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Психолог-консультант на Гарячу лінію з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІД
05.04.2021

Замовник послуг: БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДу» в рамках проекту Загальнонаціональна Гаряча лінія з питань туберкульозу та ВІЛ/СНІДу», що впроваджується за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією за фінансової підтримки БО «Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» за Угодою № 040-GF-21 від 18.01.2021 року.

Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу: Планується підтримання пропозицій в кількості мінімум 2 максимум 4 надавачі послуг.

Перелік послуг до закупівлі відповідно до Технічного завдання:

  1. Психологічне консультування та підтримка особам, що звертаються на Гарячу Лінію телефоном або за допомогою мережі Інтернет (електронні листи та онлайн-чат) в контексті питань пов’язаних з ВІЛ/СНІД, туберкульозом, ко-інфекціями та ІПСШ
  2. Довідково-інформаційне консультування особам, що звертаються на Гарячу Лінію телефоном або за допомогою мережі Інтернет в контексті проблеми інфікування ВІЛ/СНІД, туберкульозу, ко-інфекцій та ЗПСШ
  3. Реєстрація наданих консультацій в «Програмі реєстрації звернень»
  4. Консультування з питань підготовки та надання не менше одного авторського матеріалу, чи експертного коментарю (включаючи переклад) щоквартально, чи надання альтернативних послуг (за погодженням з адміністрацією)
  5. Консультаційні послуги з пошуку новин в контексті ВІЛ та ТБ не менше 2 (двох) інформаційних матеріалів за один календарний місяць.
  6. Консультування з питань оновлення довідника закладів, які надають послуги з профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІД, ТБ та ко-інфекцій.

Вимоги до надавачів послуг:

1. Вища освіта за спеціальністю:

  • психологія чи практична психологія;
  • соціальна робота чи соціальна педагогіка;
  • медична психологія чи психіатрія.

 та наявність сертифікатів за останні 3 роки, що свідчать про підвищення кваліфікації в даній сфері.

2. Досвід надання соціально-психологічних послуг людям, які живуть з ВІЛ/СНІД та/або хворим на туберкульоз не менше 2 років (Мати ґрунтовні знання в сфері ВІЛ/СНІД та туберкульозу (шляхи передачі та методи лікування, діагностику та особливості перебігу ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, законодавство у сфері ВІЛ/СНІДу та туберкульозу, консультативні техніки, тощо)).

3. Досвід здійснення дистанційного (телефонного, онлайн та оф лайн) консультування людей, які живуть з ВІЛ/СНІД та/або хворих на туберкульоз (буде перевагою при відборі).

Перелік документів, які необхідно подати:

1. Додаток 2_Дані щодо оплати надавача послуг - інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до оголошення).

2. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення (пропозиція по оплаті послуг (грн. за годину консультування).

3. Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та сертифікати).

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

Термін подання документів: до 12 квітня 2021 року, реєстрація документів завершується о 15.00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

Вся додаткова інформація знаходиться в Додатках до оголошення.

За додатковою інформацією звертатися в БО «Фонд профілактики хімічних залежностей та СНІДУ» до менеджера у соціальній сфері Міненко Тетяни Вікторівни, е-mail: common@saapf.kiev.ua.

Контакти

  • 0445431343

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.