bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» оголошує конкурс на вакансію консультанта з PR та комунікації
22.03.2021

ОГОЛОШЕННЯ № 032321/19N

Громадська організація «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» в рамках проєкту «Посилення спроможності ЧСЧ і інших КГ та поліпшення доступу ЧСЧ до ВІЛ-сервісів» у співробітництві з Національним ЧСЧ-консорціумом та за підтримки БО «100 ВІДСОТКІВ ЖИТТЯ», оголошує конкурс на вакансію консультанта з PR та комунікації.

 Дата оголошення конкурсу 23.03.2021р.

I. Техзавдання для консультанта з PR та комунікації (деталізовані обов’язки):

Створення, розміщення та поширення публікацій про роботу та від імені ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Національного ЧСЧ-консорціума, позиційних заяв, прес-релізів, інфографіки, звернень, офіційних листів, публічних запитів, віртуального контенту тощо, відстеження зворотного зв’язку, оперативне реагування на мову ворожнечі та події в контексті ЛГБТІ+ тематики та СОГІ. Створення так званого «інформаційного шуму».

Створення бази дружніх журналістів та видань національного та місцевого рівня (онлайн-, друковані ЗМІ,  ТБ і радіо), Співпраця та оперативний обмін інформацією з масмедіа у концептуальному підготуванні медіаматеріалів (телесюжетів, ток-шоу, текстових матеріалів). Створення меседжів, надання інтерв’ю та коментарів у публічному просторі за потреби та за запитом. Оновлення прес-пакету (КІТ) про роботу Національного ЧСЧ консорціуму.

Створення бази опонентів, зокрема недружніх ЗМІ, націоналістичних угрупувань, ультраправих партій, церков та релігійних організацій (національного та регіонального рівня), відстеження їх публікацій та оперативне реагування.

Взаємодія з мережею параюристів-ЧСЧ/ЛГБТІ, з іншими консультантами АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Консорціуму, щодо формування спільних дій, направлених на забезпечення прав людини та доступу до послуг в контексті громадського здоров’я для ЧСЧ/ЛГБТІ+.

Співпраця з лідерами громадської думки, селебрітіс, посадовцями, іншими ЛГБТІ+ організаціями та активістами, лідерами ключових спільнот і пацієнтських груп, іншими потенційними союзниками щодо просування ідей толерантного відношення до ЛГБТІ, підтримки активностей ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Консорціуму.

Наповнення, просування, розкрутка та популяризація публікацій від імені ГО «АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» та Національного ЧСЧ-консорціуму на їхніх веб-сайтах, в соціальних мережах Facebook, Instagram, в YouTube, зокрема адміністрування веб-сайту http://msm-pro.com.ua/, створення та робота з чатом Консорціуму в Telegram.

Допомога консультантам АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Консорціуму у підготовці пропозицій, звернень, в розробці офіційних документів тощо, з позицій PR та комунікації.

Контроль відео- та фотозйомки під час заходів під егідою АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Консорціуму.

Формування, разом з іншими консультантами, комунікаційних та PR політик АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ, Консорціуму та корпоративного стилю.

Проведення інформаційно-освітніх вебінарів, тренінгів, інших заходів за тематикою PR та  комунікацій.

Участь, разом з іншими працівниками, в загальних робочих зустрічах в рамках АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Консорціуму. Документування/фасилітація зустрічей (в разі потреби).

Переклад та публікація ключових матеріалів АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Національного ЧСЧ консорціуму англійською (на веб-сайтах організації і Консорціуму, в соціальних мережах, поштова розсилка).

Обов’язкове звітування за затвердженими формами. Участь у складанні програмних звітів донору за компонентом PR та комунікацій.

Інші завдання, що можуть бути пов’язані з внутрішньою/зовнішньою комунікацією, розробці запитів на фінансування та іншими активностями в рамках роботи АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Національного ЧСЧ консорціуму.

II. Термін надання послуг/виконання робіт:

з 03.04.2021 по 30.12.2021

IІІ. Умови здійснення оплати

Оплата послуг здійснюється  в безготівковій формі після їх надання та підписання Акта про надання послуг. Очікується, що всі витрати, пов’язані із наданням послуг в рамках даного конкурсу, надавач послуг здійснює за власний рахунок.Передоплата не передбачена.  Бажано мати ФОП ІІІ групи.

ІV. Кваліфікаційні вимоги

Вимоги до учасників:

Підтверджуюча документація:

Практичний досвід роботи в питаннях PR, комунікації з масмедіа, союзниками та опонентами, різними соціальними та поведінковими групами (досвід роботи з представниками ЛГБТ-спільноти буде дуже вітатись).

Резюме або лист в довільній формі з описанням досвіду

Знання засад СММ для просування та популяризації АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ та Національного ЧСЧ-консорціуму.

резюме

Навички написання публічних публікацій (прес-релізів, офіційних звернень до органів влади, петицій тощо) у соціальних мережах та ЗМІ (бажано надати конкурсній комісії зразки таких публікацій).

резюме

Володіння загальною інформацією щодо основних напрямків сучасного ЛГБТ-руху – адвокація, правозахист, мобілізація спільноти, надання медико-соціальних послуг тощо

резюме

Вільне володіння українською мовою (письмовою та усною).

резюме

Знання розмовної та письмової англійської  на рівні Intermediate або вище для перекладу значущих публікацій, листування та спілкування з партнерами

резюме

Особисті зв’язки з людьми, які приймають рішення, селебрітіс, журналістами, союзниками ЛГБТІ+ тощо - будуть перевагою

резюме

Готовність відкрито діяти та позиціонувати себе в інтересах ЧСЧ та ЛГБТІ+ спільноти

резюме

Особиста ідейна згода з метою та завданнями адвокаційної та правозахисної діяльності організації

резюме

Креативне мислення, організаторські здібності, хороші комунікаційні навички, висока самоорганізація, націленість на результат

резюме

 Додаткові вимоги до кандидата/кандидатки:

  • Готовність відкрито діяти та позиціонувати себе в інтересах ЧСЧ та ЛГБТІ+ спільноти.
  • Особиста ідейна згода з метою та завданнями адвокаційної та правозахисної діяльності організації.
  • Фактичне проживання в Києві або в географічній близькості від нього.
  • Креативне мислення, організаторські здібності, хороші комунікаційні навички, висока самоорганізація, націленість на результат.
  • Відсутність явного чи потенційного конфлікту інтересів.
  • Готовність працювати в професійній команді однодумців.

 V. Критерії оцінки:

Критерії оцінки

Ваговий коефіцієнт

Вартість послуг (грн. за годину) або вартість робіт (без ПДВ)

40%

Досвід роботи та необхідні навички

60%

Перелік документів, які необхідно подати:

 1.           Інформацію щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (форма додається до оголошення) - додаток Salary History.

2.           Комерційну пропозицію (обов’язково вказати бажану вартість послуг в додатку до оголошення).

3.            Заповнений, підписаний та відсканований Додаток  до оголошення (остання сторінка файлу “Оголошення”, (завантажується за посиланням https://cutt.ly/vxzq6ns ).

4.            Усі документи, які вимагаються Додатком  до оголошення, а також рекомендаційні листи/листи підтримки (якщо це зазначено в оголошенні).

 Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

 Документи подаються в електронному вигляді на адресу [email protected] з копією на [email protected] з поміткою в темі листа «Консультанта із залучення коштів та ресурсної підтримки національних заходів».

 Термін подання документів:  до 30 березня 2021 р.,  реєстрація документів завершується о 18.00.

 Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

За додатковою інформацією звертатися до ГО « АЛЬЯНС.ГЛОБАЛ» за телефоном: 093-202-6950, до Махна Олександра, консультанта з логістичних питань, е-mail: [email protected]

Звертаємо Вашу увагу:

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 2 (двох) робочих днів після завершення дії Оголошення. Після обрання переможця, копії всіх документів за даним конкурсом надсилаються БО “100 відсотків життя” на розгляд та затвердження та розглядаються зазначеним донором протягом 10 робочих днів. Результати конкурсного відбору буде повідомлено всім учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою.

 Підписанням та поданням своєї комерційної пропозиції учасник погоджується з наступним:

·          учасник ознайомлений з Оголошенням, яке опубліковано  23.03.2021р.

·         Організація не зобов’язана приймати найкращу за ціною пропозицію чи будь-яку із отриманих пропозицій. До моменту підписання договору про закупівлю Організація не несе жодних зобов’язань по відношенню до учасників закупівлі або потенційних учасників закупівлі;

·                Організація залишає за собою право відхилити комерційні пропозиції всіх учасників процедури закупівлі;

·           участь у конкурсі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсу забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати конкурсу  буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Мережі;

·                 дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись за посиланнямhttp://network.org.ua/wp-content/uploads/2017/03/Kodeks-povedinki-postachalnikiv.pdf

·                 Цим ми підтверджуємо нашу юридичну, фінансову та іншу спроможність виконати умови даної комерційної пропозиції та Оголошення, укласти договір на закупівлю товарів/послуг та правдивість всіх відомостей зазначених у цій комерційної пропозиції.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.