bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю експертних послуг консультанта з аналізу «наркофобних» рухів та їхнього впливу
05.03.2021

Тендер проводиться в рамках Статутної діяльності Благодійної організації «Всеукраїнське об’єднання наркозалежних жінок «ВОНА» (надалі – Організатор), метою якої є формування суспільства з гуманною наркополітикою, шляхом зменшення гендерних бар’єрів у доступі до послуг з ВІЛ та ТБ, забезпечення прав, подолання стигми та дискримінації, гендерної нерівності та ґендерно зумовленого насильства, розвиток спроможності спільноти жінок, які живуть з наркозалежністю.

Дата оголошення тендеру: 23 лютого 2021 року

1.       Мета та предмет тендеру:

Вибір консультанта з аналізу “наркофобних” рухів та настроїв (праворадикальні та інші політичні партії, антинаркотичні об’єднання громадян, релігійні об’єднання тощо) та їхнього впливу на жінок, які вживають наркотики. Передбачається, що для дослідження буде застосований метод контент-аналізу.

Предметом тендеру є тендерна пропозиція (цінова пропозиція) та інші документи, форма та зміст яких мають відповідати умовам, викладеним у цьому оголошенні.

2.       Кваліфікаційні вимоги до учасників тендеру:

До участі у тендері запрошуються фізичні особи/фізичні особи – підприємці, які відповідають наведеним кваліфікаційним вимогам:

·         вища освіта;

·         досвід проведення досліджень чи створення публікацій з застосуванням методу-контент аналізу;

·         вільне володіння українською мовою;

·         наявність публікацій буде перевагою;

·         толерантність.

Цінові пропозиції повинні супроводжуватись повним пакетом документів, які підтверджують правовий статус надавача послуг:

·         фізична особа – підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

·         фізична особа – підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

3.       Технічне завдання/опис послуг та формат, у якому надається тендерна пропозиція:

Опис послуг

Вартість

Аналіз «антинаркотичних» рухів

 

Аналіз повідомлень, розміщених на сайтах та на сторінках і в групах в соціальних мережах. Виявлення ключових груп, сторінок чи акаунтів, які є джерелом поширення стигматизуючого контенту

 

Аналіз ймовірного впливу на ЖВН з врахування реакції суспільства (впливових людей і т.д.)

 

Написання тексту дослідження (до 17 500 знаків з пробілами) й участь у підготовці до друку.

 

Представлення результатів дослідження під час прес-конференції, організованої БО «Всеукраїнське об’єднання наркозалежних жінок «ВОНА»

 

 

4.       Учасників просимо надсилати пропозиції, що містять:

·         цінова пропозиція має містити інформацію у форматі, вказаному у попередньому пункті (з підписом відповідальної особи та печаткою (якщо є);

·         мотиваційний лист;

·         резюме учасника включно з переліком наукових публікацій, якщо є (обсяг 1-2 сторінки).

5.       Визначення переможця тендеру:

Розгляд та відбір тендерних пропозицій буде проводиться Комісією Організатора на власний розсуд, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань тендеру.

Кінцевий термін надання заявок – 19 березня 2021 року

Адреса для подання заявок: м. Київ, вул. Будівельників 22/11, оф. 24, 1-й поверх. Обов’язкове подання скан-копій заявок на е-mail: [email protected]

Контактна особа: Корнієнко Галина Володимирівна +380676121544

БО «Всеукраїнське об’єднання наркозалежних жінок «ВОНА» не несе відповідальність за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (інформація про розгляд пропозицій, тендерна пропозиція, кошторис чи будь-які інші документи, необхідні для участі у тендері) учасників тендеру не надійшли чи надійшли з запізненням, були загублені чи пошкодженні, за роботу операторів зв’язку. Учасник тендеру несе відповідальність за достовірність наданої інформації.

 

Контакти

  • Контактна особа: Корнієнко Галина Володимирівна +380676121544; е-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.