bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант керівник команди з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями
05.03.2021

 

 

 

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Консультанта керівник команди з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи в рамках програми Глобального фонду прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні

Назва позиції: Консультант керівник команди з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи

Рівень зайнятості: часткова

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально -небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Розробка детальних робочих планів для інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи (ін’єкції, прийом препаратів, процедури та інші послуги) всередині стаціонару, адміністрування препаратів на вторинному та третинному рівнях надання медичної допомоги.
  2. Контроль за статусом виконання робочих завдань, підготовка звітів.
  3. Супроводження ведення документації для інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи (технічні завдання, специфікації, акти прийому-передачі).
  4. Узагальнення збору вимог для розширення функціоналу в ЕСОЗ, погодження зміни вимог та їх дотримання під час здійснення розробки програмного забезпечення.
  5. Організація зустрічей та обговорень із зацікавленими сторонами проекту (МОЗ, НСЗУ, медична спільнота, МІС).
  6. Координація впровадження інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи з розробником програмного забезпечення.
  7. Здійснення підтримки користувачів розробленого програмного забезпечення, зокрема, в частині проведення воркшопів та навчань.

Професійні та кваліфікаційні вимоги:

  • Вища технічна або математична освіта.
  • Досвід роботи у сфері впровадження проектів ІТ, зокрема, в державному секторі та в сфері охороні здоров’я.
  • Знання ділової української та англійської мови.
  • Наявність сертифікатів проходження курсів з проектного менеджменту в ІТ (буде додатковою перевагою).
  • Знання методик здійснення ІТ проектів.

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «89-2021 - Консультант керівник команди з розробки та інтеграції функціоналу ЕСОЗ та доповнення модулями про медичні записи»

Термін подання документів – до 12 березня 2021 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.